Wednesday, April 1, 2015

Ateliere şi cursuri pentru copii în Aprilie la Fundaţia Calea Victoriei

În luna aprilie, copiii şi adolecenţii sunt aşteptaţi la cursuri şi evenimente de cultură generală, actorie, fotografie şi dezvoltare personală.



O calatorie imaginara in Roma antica – Eveniment pentru copii (7-12 ani)

In 4 Aprilie, eveniment - cost: 35 ron; 30 ron (card fidelitate)
[Inscrie-te]
Povestea civilizatiei romane a inceput cu doi intemeietori legendari, Romulus si Remus, si cu o intamplare nemaiauzita, ce ne mai fascineaza si astazi. Cu mai bine de doua mii de ani in urma, romanii au au ridicat in jurul a sapte coline mitice un centru urban infloritor, cu temple, apeducte, terme si statui nemaivazute.

Viata in cetatea numita Roma era plina de eleganta si stralucire, fiind ravnita de toti locuitorii Europei, iar imperiul s-a extins de la Mediterana pana la Marea Neagra. Daca ea v-a starnit curiozitatea va invit sa plecam intr-o calatorie imaginara spre acele locuri mitice.
citeste mai mult


Atelier de Machiaj pentru adolescente (min. 13 ani)

În 4 Aprilie, atelier de 3 ore - cost: 165 ron; 150 ron (card fidelitate)[Inscrie-te]
Va propunem un curs de Machiaj pentru adolescentele care doresc sa invete regulile esentiale care evidentiaza frumusetea naturala, respectand specificul varstei si valorificind creativitatea si tendintele momentului.

Cursul de automachiaj se adreseaza adolescentelor care doresc sa invete cum sa se machieze corect, fara sa isi incarce tenul in exces. Cele doua sedinte de curs trateaza machiajul natural,reguli de ingrijire ale tenului, intelegerea proportiilor fetei, accentul fiind pus pe trasaturile si caracteristicile specifice fiecarei cursante.
citeste mai mult



Curs de fotografie pentru copii (8-13 ani)

Din 25 Aprilie, atelier in 4 sedinte - cost: 200 ron; 180 ron (card fidelitate)
[Inscrie-te]

Cateva reguli de baza, usor de retinut si de folosit, pot constitui primii pasi in educarea simtului estetic, inca din copilarie. Fotografia este una dintre cele mai «la indemana» modalitati de exprimare artistica.

In cele patru sedinte ale cursului nostru de fotografie pentru copii, invatam sa folosim functiile de baza ale aparatului de fotografiat, descoperim notiuni de compozitie: perspectiva, incadrare si cromatica si analizam lucrari din genuri diferite, apartinand unor fotografi celebri.
citeste mai mult


Primii pasi in Actorie – Atelier pentru copii (4-6 ani)

Din 25 Aprilie, atelier in 5 sedinte - cost: 250 ron; 225 ron (card fidelitate)
[Inscrie-te]

La 4-6 ani, copiii sunt inzestrati cu o energie de cele mai multe ori obositoare pentru maturii din jurul lor, sunt mereu in cautare de raspunsuri, iar activitatile pe care le indeplinesc sunt interesante pentru putin timp. Cauta mereu noi stimuli, iar atentia lor este comutata rapid de pe un punct de concentrare pe altul. Acestea nu sunt defectele copilariei, ci calitatile ei.

La cursul de actorie pentru copii de 4-6 ani, prin jocuri si exercitii, cei mici isi pot folosi energia si atentia intr-un modcalitativ.
citeste mai mult


Atelier practic de Teatru pentru copii (7-12 ani)

Din 25 Aprilie, atelier in 6 sedinte - cost: 300 ron; 270 ron (card fidelitate)
[Inscrie-te]

Pe parcursul celor sase intalniri ale atelierului ne propunem sa lucram exercitii relaxante si amuzante specifice actoriei.

Tema principala va fi improvizatia. Vom dezvolta capacitatea copiilor de a reactiona spontan si corect in situatii impuse, le vom da sansa sa isi exprime personalitatea si sa controleze bine diferite situatii limita, vom stimula imaginatia si creativitatea si vom lucra exercitii de constientizare a sinelui, de introspectiesi observare.
citeste mai mult

Va puteti inscrie la cursuri si evenimente la contact@victoriei.ro
Pentru informatii suplimentare sunati la 0723.167.892, 0735.963.846 sau 021-321.30.22

No comments:

Post a Comment

Comentarii