Friday, February 27, 2015

Teatrul vine la hotel cu spectacolul Mărțișorul

Proiectul Teatru la Hotel aduce de 8 martie spectacolul Mărțișorul. Iată ce anunță organizatorii:

Piesa “Martisorul” este o poveste frumoasa, o creatie originala, in care personaje vestite din folclor, precum Mos Viscol, Baba Dochia, preafrumoasele anotimpuri (Vara si Iarna), Ghiocelul – Vestitorul Primaverii sau fiul lui Verde Imparat, ii vor inveseli pe copii si ii vor tine cu sufletul la gura, in asteptarea primaverii.

Baba Dochia isi leapada usor-usor si al cincelea cojoc; primavara sta sa vie. Dar Mos Viscol, ursuz si rece, s-a plictisit sa tot lase de veacuri primavara sa vina si, de aceea, prin minciuni, o rapeste pe Baba Dochia si o inchide la el in turn, intr-o incapere mica-mica, pentru ca aceasta sa nu-si mai poata da jos din cojoace. Face o vraja si pamantul va ingheta, iar oamenii vor uita de soare si de caldura.

Oare va reusi Baba Dochia sa scape din mainile Mosului Viscol?!? Va putea primavara cea frumoasa sa se asterne peste tara? Veti afla doar daca veniti duminica, 8 martie, incepand cu orele 11:30 la Athénée Palace Hilton!

Si, pentru ca este ziua Femeii, am pregatit o SURPRIZA pentru toate doamnele din sala: o tombola cu produse cosmetice de la Rimmel London!

Pretul spectacolului: pret unic pentru copii si parinti- 25 lei/ persoana.

Biletele se pot achizitiona direct de la organizatori - telefon: 0730 643 308, e-mail: bilete@teatrulahotel.ro.

Va invitam cu mic, cu mare, sa petreceti duminica in familie cu AKUA Events si Mac-Mac Kids la "TEATRU LA HOTEL"!

* Piesele sunt destinate, in special, copiilor cu vasta cuprinsa intre 3 si 9 ani.

B24Kids este partener media al evenimentului, alături de Itsy Bitsy, macmackids.ro, Urbankid.ro, Cursuripentrucopii.ro, Centrul Amaneser, Revista Tango- Marea Dragoste, Gradinita Bambi, Scoala Step by Step, BabyExpo, revista Copii si Parinti, GoKID, Ghidul de sanatate.ro, Scoala de Joaca, Getlokal.ro, B24KIDS, Fundatia Mereu Aproape, Agenda Culturala pentru Copii, Athénée Palace Hilton Bucuresti,

No comments:

Post a Comment

Comentarii