Wednesday, February 25, 2015

Activităţile ArtelierD în weekendul 28 februarie - 1 martie 2015

ArtelierD propune 2 activităţi diferite, pentru grupe de vârstă total diferite, pentru weekendul ce vine. Iată-le mai jos:

La Clubul de lectura al pustilor, pentru 6-12 ani, sâmbata 28 februarie, ora 11, citim din "Charlie si Fabrica de ciocolata", de Roald Dahl. O povestire fabuloasa, despre un taram al ciocolatei, in care se afla nu doar bunatati, ci si, in egala masura, pedepse si recompense, dupa purtare. Un volum cu morala despre rasfat, ascultare si neascultare, obraznicie si respect, dedicat in egala masura parintilor- personaje la fel de importante ale cartii, precum copiii.
Vom afla cum se citeste in profunzime, care sunt elementele specifice ale unui text fantastic si cum decodam morala unei povesti. Cei mai mici vor inventa retete creative de dulciuri din ciocolata si cuvinte gustoase, dupa metoda genialui creator Willy Wonka.
Va asteptam cu hot chocolate, sa patrundem in tainele scrisului unui maestru al literaturii pentru copii, Roald Dahl. Odata cu acest titlu, incheiem periplul dedicat acestui autor si ne indreptam, din martie, spre lumea lui Harry Potter.
Taxa pentru o sesiune: 40 lei. Durata: o ora si jumatate. De la 11 la 12.30. 4 locuri disponibile.

La cursul muzical Let’s Play English pentru copii de 2-4 ani de duminica 1 martie, ora 10, de la Grow Up Kindergarten, str Randunelelor nr. 13, incepem un modul nou, dedicat primaverii: fenomene, culori, sunete, fiinte din natura. Vom spune o poveste populara engleza: "Zanele lalea", prin intermediul teatrului de papusi, si vom face martisoare florale din hartie. Ca de obicei, vom incheia intalnirea in stil British, cu prajiturele de casa si ceai de fructe.
Durata: aproximativ o ora. 4 locuri disponibile.
Taxa pentru intregul curs al lunii martie (4 sesiuni): 150 lei. Pentru o sesiune, plata este 40 lei/parinte si copil.

Participarea la ambele activitati se face numai pe baza de rezervare la adresa:artelierd@yahoo.com sau artelierdproiecte2012@gmail.com

In martie, pentru 1-2 ani :
Pregatim un spectacol de teatru urmat de un atelier, intr-o echipa noua, CU-CU, inspirat de culoarea verde si sosirea primaverii. Mai multe amanunte curand.

B24Kids se numără printre partenerii media ai ArtelierD, alături de Melc Codobelc, Gokid.ro, Agenda Culturală pentru Copii.

No comments:

Post a Comment

Comentarii