Thursday, February 5, 2015

Teatru pentru copii, acum și la hotel


Din dorinţa de a veni cât mai aproape de "consumatorii actului de cultură", ca să-i spunem aşa, creatorii de teatru vin mereu cu noi şi noi proiecte care să aducă teatrul mai aproape de spectatori, de copii. O astfel iniţiativă este cea despre care scriam nu cu mult timp în urmă, Teatru la cinema.

Dar un alt proiect, de 5 stele, este cel iniţiat de Mac-Mac Kids şi AKUA Events: Teatru la Hotel. Redăm în continuare informaţiile despre această iniţiativă, preluate de la organizatori.

Vă mai amintiți cu câtă nerăbdare așteptați, de fiecare dată, să mergeți la teatru alături de colegii voștri de grădiniță sau de școală? Sau cât de mare era curiozitatea să vedeți prin ce peripeții vor trece eroii din poveste? Dar emoția cu care le povesteați părinților voștri experiența spectacolului de teatru?

Vedeți în ochișorii copiilor voștri aceeași bucurie când merg la teatru și parcă vă amintiți cu nostalgie de perioada copilăriei? Dar ce-ați zice dacă ați merge împreună la teatru, într-un cadru deosebit?

Mac-Mac Kids și AKUA Events și-au dat mâna și au creat unul dintre cele mai frumoase proiecte de teatru interactiv pentru copii - TEATRU LA HOTEL!- și relaxare pentru părinți!

Teatru la Hotel este mai mult decât un spectacol clasic de teatru; este o activitate de weekend și o experință de 5* pentru întreaga familie.

Într-o locație de lux - Athénée Palace Hilton Bucuresti, v-am pregătit 4 spectacole nemaivăzute până acum în teatrele clasice din București - Peter Pan, Mărtișorul, Scăpărătoarea și Pățaniile Iepurașului de Paște – interpretate de actorii talentați ai trupei Compania de teatru interactiv.

Cu o experienţă de peste 8 ani în domeniu şi cu “mult lipici la pitici”, aceştia îi vor antrena pe copii să ia parte la peripeţiile personjelor din poveste.

Teatrul interactiv este unul dintre cele mai distractive moduri în care cei mici îşi pot dezvolta imaginaţia, pot învăţa lucruri noi şi pot lega prietenii, atât cu actorii, cât şi cu restul spectatorilor de aceeaşi vârstă cu ei.

În timpul piesei voi, părinţii, vă puteţi bucura alături de copii văzând păţaniile eroilor din poveste sau sunteţi invitaţi în Café Athenee unde puteţi savura o cafea, un croissant sau un sandwich.

Spectacolul se termină în jurul orei 12:30, tocmai bine pentru a lua prânzul în familie la un restaurant de 5*. De aceea v-am pregătit o surpriză: la masă beneficiaţi de un discount special de 10% din nota de plată.

Program spectacole:

15 februarie - Peter Pan - orele 11:30
8 martie - Martisorul - orele 11:30
22 martie- Scaparatoarea -orele 11:30
5 aprilie- Pataniile Iepurasului de Paste -orele 11:30

Preţul spectacolului: preţ unic pentru copii şi părinţi- 25 lei/ persoană.

Biletele se pot achiziţiona direct de la organizatori - telefon: 0730 643 308, email: bilete@teatrulahotel.ro.

În limita locurilor disponibile, veţi putea cumpăra bilete şi de la hotel cu minim 15 minute înainte de începerea fiecărei piese.

Piesele sunt destinate, în special, copiilor cu vâsta cuprinsă între 3 şi 9 ani.

Vă invităm cu mic, cu mare, să petreceţi duminica în familie cu AKUA Events si Mac-Mac Kids la Teatru la Hotel!

Parteneri media: B24Kids se numără printre partenerii media ai proiectului, care mai este susţinut de Itsy Bitsy,  macmackids.ro, Urbankid.ro, Cursuripentrucopii.ro, Centrul Amaneser, Revista Tango- MareaDragoste, Gradiniţa Bambi, Scoala Step by Step, BabyExpo, revista Copii si Parinti, GoKID, Ghidul de sanatate.ro, Scoala de Joaca, Getlokal.ro, Fundatia Mereu Aproape, Athénée Palace Hilton Bucuresti.

No comments:

Post a Comment

Comentarii