Friday, February 13, 2015

Premieră Zurli la Sala Palatului pe 31 mai


Pentru prima dată în România, în sala în care doar atiștii cu tradiție și succes la public au curajul să desfășoare spectacole, Gașca Zurli - cel mai mare teatru privat pentru copii - susține un spectacol eveniment.

Pe 31 mai, la Sala Palatului, Gașca Zurli aduce, în premieră, o producție sută la sută românească, „Zboară, Zboară, Vrajimaturică!", dedicată copiilor între 2 și 10 ani. Un spectacol interactiv în care personajele îi duc pe copii, dar și pe părinți în Regatul Măturilor pentru a o învinge pe Vrăjitoarea Tura-Vura.

Ca fiecare dintre producțiile Găștii Zurli, și acest nou spectacol își propune să le povestească celor mici, într-o formă alternativă, prin joc, despre valorile importante ale familiei, despre înțelegere și despre cum poți învinge răul cu puterea faptelor bune și a zâmbetului.

„Ce s-ar întâmpla dacă, pentru o vreme, nicio mătura nu și-ar mai face treaba. Ce-ar fi lumea fără curățenie? Răspunsul îl vom afla pe scena Sălii Palatului unde Gașca Zurli, împreună cu micuții spectatori, vor pune la cale un plan prin care o vor păcăli pe Tura Vura. Ea e vrăjitoarea care nu se spală, nu se piaptănă și nu dorește să trăiască într-o lume veselă, curată și mai ales colorată- simbolul personajelor negative. Noul show îi ajută pe cei mici să înțeleagă mai bine de ce e nevoie de o cameră curată, într-o casă curată, într-o lume în care toate strălucesc”, spune Mirela Retegan , femeia care, prin fenomenul Gașca Zurli, a ridicat dragostea pentru fiica ei la nivel de fenomen național.

Mirela Retegan este și autoarea poveștii „Zboară, Zboară, Vrăjimăturică”, spectacol care va include și un nou cantecel pentru copii. Cântecul se va alătura seriei de hituri din colecția „Am o căsuță mică".

Bilete pentru super producția pentru copii „Zboară, Zboară, Vrăjimăturică” s-au pus în vânzare pe www.eventim.ro și la casieria Sălii Palatului.

Spectacolul are loc pe 31 mai, începând cu oră 11.00

Distribuția:
Tanti prezentatoarea- Mirela Retegan
Fetița Zurli- Vero Cāliman
Clopotel- Alex Stama
Yuppi- Alexandru Tcaci
Truli- Răzvan Marina
Zdrangānel- Paul Chichirāu
Tura Vura- Alex Stama
Zâna Bunā- Diana Leonte
Producția muzicală -Cornel Sorian
Scenografia -Anca Cernea
Regia – Vadim Rusu
Un spectacol după o idee originalā semnatā Mirela Retegan
Produs de : Compania de Evenimente Zurli si Fundația Noua Generație.

Detalii suplimentare pe www.zurli.ro sau la telefon : 0755.840.409

Puteți urmări Gașca Zurli pe www.zurli.ro, pe pagina de Facebook - https://www.facebook.com/gascazurli sau pe canalul de Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCViyABZFmR-ufm6gtbUthXA

B24Kids se numără printre partenerii media ai evenimentului, alături de: Euforia Lifestyle TV, Antena 1, Europa FM, Evenimentul Zilei, Pap Tot, Mami, Forbes, Zile și Nopți, Avantaje, Marea Dragoste, Mamă de profesie, Mămica de Azi, Draga mea pentru copii, 121.ro, suntmamica.ro, Qbebe, UrbanKid, KidsNews.ro, Catchy, Copilul.ro, Gradinite.com, GoKid, Clubul Bebelușilor, CopiiSiMamici.ro, smartandhappychild.ro, Babymanager, Blogul mamei începătoare, Mămica urbană, Mămica activă, Idei pentru mămici și copii, suntpitic.ro, sfatulmamicilor.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii