Tuesday, June 24, 2014

Săptămâna picturii pentru copii


De luni, 30 iunie până vineri, 4 iulie, orele 10.00 - 12.00 copiii care iubesc pictura şi au vârste cuprinse între 6 şi 10 ani sunt invitaţi la Săptămâna picturii, o serie de ateliere de creaţie organizate de Global Mindscape în colaborare cu Anaid Art Gallery.

În ziua de luni, 30 iunie, ora 10.00 ne familiarizăm cu creația inedită a pictorului manierist Arcimboldo şi compunem portrete alcătuite din frunze, flori, păsări, pisici și alte viețuitoare, folosind tempera şi carton de diferite grosimi şi texturi.

Marţi, 1 iulie, ora 10.00 este ziua unui atelier inedit, în care realizăm o pictură suprarealistă plină de fantezie, cu efecte optice interesante, inspirată de cunoscutul artist Salvador Dali, abordând tehnica tempera pe lemn.

Miercuri, 2 iulie, ora 10.00 pictăm cu acrylic pe carton o natură statică viu colorată, inspirată din arta modernă. Copiii sunt invitaţi să aducă câte un obiect de acasă, pe care să-l folosească drept motiv în propria pictură. Aranjamentul obiectelor pentru natura statică va fi făcut în echipă.

Joi şi vineri, 3 şi respectiv 4 iulie, ora 10.00 lucrăm graffiti inspiraţi atât de lucrări din România şi din străinătate, cât şi de lucrări realizate de alţi copii la atelierele de graffiti organizate până acum de către Global Mindscape.

Participarea se face pe bază de înscriere până vineri, 27 iunie la 0724.083.932 (Angelica Iacob) sau la angelica@globalmindscape.ro

Taxa de participare: 20 lei / atelier

Se recomandă participarea la toată seria de ateliere. Pentru copiii care participă la Săptămâna picturii în întregime, ultimul atelier este gratuit (80 lei / 5 ateliere).

Locație: Anaid Art Gallery, Str. Slobozia nr. 34 (lângă Rondul Coşbuc/ Piața Regina Maria)

Detalii aici: www.globalmindscape.ro/saptamana-picturii/

Atelierul este realizat de Global Mindscape în parteneriat cu Anaid Art Gallery.



No comments:

Post a Comment

Comentarii