Friday, June 6, 2014

Safari pe Valea Trotuşului

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, împreună cu Asociaţia Cultural Științifică „Dimitrie Ghika- Comănești” vă invătă să luați parte la* evenimentul de vernisare* a Expoziției de fotografie „Safari pe Valea Trotușului”, care va avea loc vineri, 6 iunie 2014, începând cu ora 13.00.
Foto-expoziția „Safari pe Valea Trotușului” îşi propune să evidențieze valorile naturale ale întregii zone, pentru a le face cunoscute publicului larg şi, de ce nu, pentru a constitui un punct de atracţie pentru toţi aceia care, în peregrinările lor, se vor abate şi pe Valea Trotuşului.
Cele 80 de imagini care fac obiectul foto-expoziţiei „Safari pe Valea Trotuşului” prezintă succint cele mai imaginile celor mai reprezentative specii din flora și fauna spontană, de la izvor – Frumoasa şi până la vărsarea Trotușului în Siret.
Imaginile surprinse în fotografii arată aspecte fenologice diferite, determinate de microclimatul specific zonei Văii Trotuşului si variația altitudinii de-a lungul cursului Râului Trotuş, până la varsarea lui în Râul Siret.
Vă invităm să descoperiți peisajele inedite de pe Valea Trotușului, imortalizate de aparatele foto ale tinerilor de la Colegiului Tehnic ”Dimitrie Ghika” Comănești, membri ai Asociației Cultural Științifice ”Dimitrie Ghika- Comănești”. Expoziția este deschisă publicului, în intervalul orar 10.00 – 19.00, de marți până duminică.

No comments:

Post a Comment

Comentarii