Wednesday, February 13, 2013

Scufiţa Zurli de roşie

Ca în fiecare duminică, actorii teatrului Zurli vin pe scena Clubului Ţăranului, pentru a a-i încânta pe cei mici si mari cu poveşti clasice, adaptate în stilul propriu.

Duminică, 17 februarie, este rândul poveştii „Scufiţa Roşie”, o istorioară veselă, cu un final fericit. Copiii intră în roluri şi le ajută pe Scufiţa Roşie si Bunicuţa în confruntarea cu lupul. Până la urmă, vicleanul lup se dovedeşte a fi uşor de păcălit şi cade în plasa întinsă de cele două. Totul, spre amuzamentul celor mici.

Copiii vor ţine minte din acest spectacol că poţi întoarce lucrurile în favoarea ta dacă şti cum să reacţionezi într-o anumită situaţie. De asemenea, vor învăţa că atunci când ai curaj şi acţionezi chiar în situaţii dificile, poţi să schimbi finalul unei întâmplări.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mari îi aplaudă din tot sufletul. La final toată lumea primeşte bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul în sală este nevoie de rezervare prealabilă la numărul de telefon sau 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Duminică, 17 februarie, la Clubul Ţăranului, ora 10:30 şi 12:00 

No comments:

Post a Comment

Comentarii