Thursday, February 28, 2013

Mărţişor la Muzeul Vasile Grigore

Asociaţia De dragul artei şi Muzeu Vasile Grigore - pictor şi colecţionar (str. Maria Rosetti, nr. 29) vă invită week-endul acesta, de vineri până duminică, la un program de educaţie creativă dedicat începutului primăverii, în cadrul Muzeului Vasile Grigore. 

Vom porni de la două obiecte de artă preţioase din colecţia muzeului, urmând ca apoi să aflăm povestea Babei Dochia şi a lui Mărtişor cu ajutorul câtorva elemente de teatru şi a marionetei Baba Dochia, confecţionată special pentru acest tip de program de către artista Ana Ponta. În continuarea poveştii vine un joc cu alb şi roşu, în care ne imaginăm, identificăm sau scriem noi poveşti.

În partea de atelier, copiii şi părinţii vor confecţiona mărţişoare, inspiraţi de detaliile obiectelor de artă decorativă din muzeu.

Pentru unul dintre jocuri copiii sunt rugaţi să aducă cu ei un obiect roşu sau alb.

Programele se desfăşoară după următorul orar:

· Vineri, 1 martie, ora 16.30 – program pentru familii cu copii de 3-6 ani;
· Sâmbătă, 2 martie, ora 10.00 - program pentru familii cu copii de 2-3 ani;
· Sâmbătă, 2 martie, ora 11.30 - program pentru familii cu copii de 3-6 ani;
· Duminică, 3 martie, ora 10.00 - program pentru familii cu copii de 2-3 ani;
· Duminică, 3 martie, ora 11.30 - program pentru familii cu copii de 3-6 ani.

Înscrierile se fac la adresa de email oana@dedragulartei.ro (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor).

Taxele de participare sunt următoarele: 40 lei/familie formată din doi membri, 50 lei/familie formată din trei membri, 60 lei/ familie formată din patru membri etc.

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul organizatorilor: www.dedragulartei.ro.

No comments:

Post a Comment

Comentarii