Wednesday, November 23, 2011

Cărţi pentru puşti şi puştoaice la Gaudeamus


 Puşti şi puştoaice, veniţi la Gaudeamus vineri, 25 noiembrie, începând cu ora 17:00, pentru a participa la lansarea celui mai nou volum din seria Jurnalul unui puşti. Atenţie, puştiul vine, anul acesta, alături de o puştoaică, Nikki - anunţă un comunicat de presă al editurii Art.
 Jurnalul unui puşti 4. Căldură mare şi Însemnările unei puştoaice se lansează vineri, 25 noiembrie 2011, ora 17.00, la Gaudeamus, cu multe surprize şi de concursuri cu premii!


I-ai auzit deja pe colegii tăi vorbind despre aventurile din vacanţă ale lui Greg Heffley? Ai auzit ce se spune peste tot despre câinele primit de Greg în vacanţă? Dacă ţi s-a întâmplat vreodată să ai o vacanţă care să nu fie tocmai aşa cum te aşteptai, înseamnă că cel de-al patrulea volum al seriei Jurnalul unui puşti te va ţine cu sufletul la gură!
Nu cumva colegii tăi au început să vorbească şi despre aventurile puştoaicei Nikki, nu numai despre cele ale lui Greg? Asta este pentru că au pus mâna înaintea ta pe primul volum al seriei Însemnările unei puştoaice! Este vorba despre povestea unei tipe de vârsta ta, recent mutată la o nouă şcoală, unde are probleme serioase cu una dintre colege. Respinsă de toată lumea, Nikki caută soluţia pentru a se integra perfect şi, mai ales, de a-i arăta lui MacKenzie, duşmanul ei declarat, că poate fi cea mai bună. Ţi s-a întâmplat şi ţie să ai astfel de probleme la şcoală? Atunci această serie îţi va deveni rapid cea mai bună prietenă!Ca să nu ratezi posibilitatea de a participa la concurs şi de a te bucura de premiile surpriză pe care ţi le-am pregătit, notează-ţi pe prima pagină a jurnalului data de 25 noiembrie 2011 şi ora 17.00, căci acela este momentul în care te poţi întâlni cu personajele preferate!

No comments:

Post a Comment

Comentarii