Wednesday, March 6, 2019

Tu cum ai fost iubit de părinții tăi?

Tu cum ai fost iubit de parinții tăi sau de celelalte persoane? Știai că felul în care am simțit iubirea mamei și tatălui atunci când eram copii ne trasează un drum inconștient al relațiilor noastre de adulți, atât în calitate de părinți, cât și în celelalte roluri pe care le avem - partener de cuplu, prieten, profesionist etc?

Pe 17 martie, la Workshop "Diving in deeper", vei face cunoștință mai bine cu dr. Lawrence Cohen care, alături de Otilia Mantelers, te va ajuta să te redescoperi. 

Știi deja că pe 16 martie Dr Lawrence Cohen va susține o conferința la București. Te poți înscrie aici

Dacă sâmbătă, 16 martie, accentul se pune pe relația cu copiii, duminică focusul va fi pe interiorul persoanei. Poți să faci parte dintr-un grup restrâns, care va avea ocazia să lucreze practic pentru a reuși să își înțeleagă mai bine copilăria, pentru a fi mai bine în prezent.

Înscrie-te aici https://bit.ly/2Tc33cP.


Pe 17 martie te vei bucura la fiecare sesiune de exerciții practice de introspecție și de întrebări și răspunsuri. Evenimentul va fi în limba engleză, fără traducere, și nu se va transmite online, tocmai pentru că se dorește conexiune mai bună între participanți și dr. Lawrence Cohen.

No comments:

Post a Comment

Comentarii