Monday, October 8, 2018

Epic talk: toate relațiile din viața noastră sunt importante


Se apropie 20 octombrie și odată cu aceasta, și momentul la care va avea loc conferința despre importanța relațiilor din viețile noastre. Începând din 2013, cînd a luat naștere proiectul național #RevoluțiaRelaționalăDinRomânia, anual Pagina de Psihologie și Mozaic Media organizează o conferință cu o participare masivă (sute de persoane), pentru a ne reaminti cît de valoroasă este apropierea dintre oameni.

Anul acesta, evenimentul de promovare a sănătății relaționale se va bucura de participarea unor personalități de rang din diverse domenii de activitate. Astfel, șase personalități publice din România, fiecare fiind un revoluționar în domeniul său de activitate, vor vorbi despre ceea ce știu cel mai bine, despre ceea ce reprezintă sensul vieții lor și despre adevărurile pe care le-au descoperit prin intermediul profesiei lor. #EpicTalk

- Andreea Esca, Despre relația dintre oameni și munca făcută cu pasiune
- Gaspar Gyorgy, Despre relația dintre partenerii de cuplu
- Adrian Hădean, Despre relația cu mîncarea
- Oana Moraru, Despre relația dintre profesori și elevi
- Mirela Retegan, Despre relația dintre părinți și copiii mici
- Diana Stănculeanu, Despre relația dintre părinți și adolescenți

Apoi, cele șase discursuri vor fi urmate de o discuție între toți aceștia, moderată de Gaspar Gyorgy, pe tema relaționării cu sine.

Evenimentul are loc sîmbătă 20 octombrie 2018, începînd cu ora 9.30, la Hotel Intercontinental din București. 

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe site-ul dedicat aici. Încă mai puteți cumpăra bilete chiar acolo, pe site!

No comments:

Post a Comment

Comentarii