Monday, April 23, 2018

Vă dispar șosetele din casă? S-a rezolvat misterul!

Freealize anunță că din 27 aprilie va lansa în cinematografe filmul de animație pentru copii AVENTURI FĂRĂ PERECHE/ODDSOCKEATERS, în varianta dublată și subtitrată în limba română.

Nu există casă din care sa nu dispară șosete. Se spune că ne rătacim singuri una dintre șosete și rămânem cu perechea desperecheata. Dar adevărul e altul. Se pare că șosetele nu dispar așa, pur și simplu, ci sunt mâncate de niște creaturi mici și haioase, pe care noi, oamenii, nu le putem vedea. Orice pereche de șosete e pe gustul lor, atata timp cat respectă regula de bază: să mănânce doar o șosetă dintr-o pereche.

Ce se întâmplă când mâncăcioșii de șosete nu respectă regula, veți afla din animația AVENTURI FĂRĂ PERECHE – în cinematografe din 27 aprilie. În România filmul este distribuit de FREEALIZE.
Am așteptat zeci de ani să aflu unde îmi tot dispar șosetele. Le-am căutat sub pat, în mașina de spălat, în buzunarele hainelor, sub plapumă, în coșul de rufe. Dar unde nu le-am căutat? Mă bucur să aflu că nu sunt singura care a avut această dilemă. Aventuri fără pereche este exact răspunsul la această întrebare, a declarat Ileana Cecanu, distribuitorul filmului.
Mâncăcioșii de șosete sunt creaturi pe care oamenii nu le pot vedea, responsabile pentru dispariția șosetelor. Ei mănâncă doar câte o șosetă, lăsând perechile... desperecheate. Viața acestor mici personaje este o aventură continuă. Îți trebuie curaj să găsești o familie cu multe șosete și să înveți să trăiești cu oameni prin preajmă. Iar eroii noștri nu duc lipsă de curaj!

Cartea pentru copii, Oddsockeaters, stă la baza filmului de animație și aparține celebrului poet și scriitor ceh, Pavel Srut.

Filmul este distribuit în peste 35 de săli de cinematografe din întreaga țară și este recomandat atât copiilor cu vârsta de peste 4 ani, cât și părinților care au căutat măcar o dată șoseta lipsă.

Iar pentru copiii curioși și iubitori de cinema, Freealize a pregătit un concurs cu premii în șosete de la Madam Mitza și role și Kendama de la Pegas! Concursul va fi postat săptămâna viitoare pe pagina de facebook Freealize.


B24Kids by Anca Ilie este partener media al filmului, alături de Itsy Bitsy, Centru Ceh, czech-it.cz, revista DOXI, Zile și nopți, Cinemagia, Ziarul Metropolis, GOKID!, CinemaRX, Pro Animație, Movie News, Orașul meu, Cinefan.ro, Liternet, Sub 25, Cooperativa Urbană, România Pozitivă, Clopoțel.ro, THE SHAPE OF E.











1 comment:

Comentarii