Thursday, April 26, 2018

Liber la educație sau educație la liber - finanțele pentru copii


Vă reamintesc că pe 19 mai ne vedem cu Gáspár György, Oana Moraru și Adrian Asoltanie la  evenimentul de educație financiară pentru părinți organizat de Mozaic Media - Liber la educație sau educațtie la liber? 2018. Mai precis, pe 19 mai între orele 10.00-14.00, la hotel Pullman, are loc cea de-a doua ediție a evenimentului Liber la educație sau educație la liber?, care are ca temă educația financiară pentru părinți și copii.

Organizatorii si-au propus să ofere, cu ajutorul speakerilor, răspuns la întrebări precum:
Ce și cînd le spunem copiilor despre bani? 
Cum îi pregătim să devină adulți responsabili financiar? 
Cum să ne resetăm chiar noi, ca adulți, relația cu banii?

"Părinții sunt cele mai influente modele în viețile copiilor, iar acest fapt este valabil și atunci cînd vine vorba despre puterea psihologică a banilor asupra lor." - spune psihlogul Gáspár György, psiholog, autor și custode de povești de viață, omul care a pornit #RevolutiaRelatonalainRomania, invitat special al evenimentului Liber la educatie sau educatie la liber? 2018.

Oana Moraru - consultant educațional și fondatoarea școlii private Helikon, va vorbi la eveniment despre educația financiară ca mijloc de a dezvolta acasă, în familie, responsabilitatea, concentrarea, planificarea și prioritizarea si despre modul in care ii putem ajuta pe copiii nostri sa fie constienti de nevoile lor.

Adrian Asoltanie trainer, speaker si antreprenor de aproape 20 de ani, a conceput special pentru copii cursul Micul Dresor de Lei, adaptat pe grupe de varsta. ”Banii sunt un subiect extrem de interesant pentru copii. Din pacate, am intalnit deseori convingeri si valori formate deja, sustinute de parinti sau rudele apropiate, extrem de nocive pentru copiii de azi si adultii de maine. E timpul sa abordam direct acest subiect care va influenta major destinul copiilor nostri. intelegerea corecta a valorii muncii, creativitatii, rabdarii, cumpatarii si generozitatii reprezinta baza unei personalitati echilibrate si implinite. Educatia financiara este despre viata, nu despre bani.” - spune Adrian Asoltaniei, invitat ca speaker la evenimentul Liber la educatie sau educatie la liber? 2018, de pe 19 mai, de la hotel Pullman.

Inscrierea la evenimentul Liber la educatie sau educatie la liber? - 2018 se poate face pe pagina de facebook a evenimentului, accesand formularul aflat la adresa
https://bit.ly/2JuVG7T, la telefon 0722 463 824 sau prin e-mail la adresa catrinel.petre@mozaicmedia.ro.

Pretul biletului este de 100 lei.
20% din valoarea incasarilor din bilete se redirectioneaza catre partenerul caritabil al evenimentului, United Way Romania - organizatie care desfasoara programe de integrare sociala si profesionala pentru tineri si adulti din medii defavorizate.

B24Kids by Anca Ilie va fi prezent la eveniment, în calitate de partener media.

No comments:

Post a Comment

Comentarii