Wednesday, February 14, 2018

Două noi filme pentru copii în această primăvară la cinema

Freealize anunță că în această primăvară va distribui în cinematografe două filme pentru copii. Producția braziliană "Pe roți" (Brazilia), filmul de debut al brazilianului Mauro D’Addio, va rula în cinematografe începînd din 2 martie. Iar animația "Aventuri fără pereche" (Cehia), regizată de Galina Miklinova, va avea premiera în cinematografele din România în 27 aprilie 2018.

PE ROȚI, din 2 martie 2018 la cinemaEste un road movie care urmărește trasformarea tinerilor săi eroi de-a lungul unei călătorii… pe roți. Lucas, un baiat de 13 ani, se află în scaunul cu rotile în urma unui accident. Laís, 12 ani, o ajută pe mama ei să vîndă micul dejun dintr-o camionetă, în orășelul unde locuiesc. Laís își dorește enorm să îl cunoască pe tatăl ei, care a plecat pe cînd ea era mică. Lucas și Laís sunt prieteni de la școală și cînd Laís află unde este tatăl ei, cei doi pornesc într-o aventură incredibilă pentru a-l găsi. 

 AVENTURI FĂRA PERECHE, din 27 aprilie la cinemaMâncăcioșii de șosete sunt creaturi pe care oamenii nu le pot vedea, responsabile pentru dispariția șosetelor. Ei mănâncă doar câte o șosetă, lăsând perechile... desperecheate. Și nu se ating niciodată de șosetele de bebeluș. Viața Mâncăcioșilor de șosete este o aventură continuă. Îți trebuie curaj să găsești o familie cu multe șosete, să o protejezi și să înveți să trăiești cu oameni prin preajmă. Iar eroii noștri nu duc lipsă de curaj!

   

AVENTURI FĂRĂ PERECHE este povestea acestor creaturi simpatice, prinse într-o poveste cu gangsteri și răfuieli între două clanuri de mâncători de șosete.

Ambele filme din aceasta primăvara la cinema vorbesc despre curaj, îndrăzneală, dorința de a cuceri lumea și sunt motoarele unor aventuri autentice la capătul cărora eroii vor descoperi prietenia adevărată. Prietenii îți spun că e ok să fii diferit, că visurile sunt cele mai importante in viață, că nu ești niciodată singur și că merită să lupți pentru lucrurile în care crezi.

Puteți urmări activitatea FREEALIZE și pe Facebook aici: https://www.facebook.com/Freealize

No comments:

Post a Comment

Comentarii