Friday, January 5, 2018

6-7 Ianuarie 2018, program pentru copii si parinti

Vacanţa se termină, filmele continuă. Cinema Elvire Popesco vă propune pentru începutul de an trei filme pline de aventură, culoare şi bucurie!



Sâmbătă, 6 ianuarie
11:00 - Ma vie de Courgette (+7)
Courgette este un băiețel de nouă ani care are o poveste surprinzător de universală. După dispariţia mamei sale, este însoțit de polițistul Raymond la un orfelinat plin cu copii de vârsta lui. La început, se luptă să se acomodeze în acest mediu nou și ostil, dar cu ajutorul lui Raymond și al noilor săi prieteni reușește să învețe să aibă încredere și găsește dragostea adevărată într-o nouă familie.



16:00 - The incredible story of the giant pear (+6)
Elefantul Sebastian şi prietenul său, motanul Mitcho, trăiesc în Oraşul Însorit. Într-o zi, primarul JB dispare!
Ieşit la pescuit, Mitcho prinde în undiţă o sticlă cu mesaj de la JB, naufragiat pe Insula Misterioasă. În sticlă se află şi o sămânţă micuţă, pe care ei o plantează.
Peste noapte, din ea creşte o pară gigantică! Fructul uriaş este, de fapt, un vapor cu care Sebastian şi Mitcho vor porni într-o aventură periculoasă cu piraţi, un dragon de mare şi nişte fantome curioase.
Sunt hotărâţi să găsească Insula Miserioasă şi să-l aducă acasă pe JB.



Duminică - 7 ianuarie
11:00 - Trei prieteni aventuroşi - Petrecere în Mullewapp (+6)
Taman în ziua în care Waldemar plănuiește să-și serbeze ziua de naștere, ce mai tambălău se iscă în Mullewapp!
De-abia, de-abia reușește Waldemar să se abțină să nu guste din tortul de aniversare, când iată că primește o vizită neașteptată.
Mistreţul Horst și gașca lui au pus ochii pe bunătățile pregătite pentru petrecere, așa că se invită la fermă și îi sechestrează pe toți locuitorii din Mullewapp.
Waldermar şi prietenii lui vor face tot ce le stă în putință ca să elibereze ferma de de musafirii nepoftiți.

Biletele se pot achiziţiona de la casieria Elvire Popesco, de la librăriile Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas (Bulevardul Elisabeta nr. 38 sau Calea Victoriei nr. 45), de la sediul Eventbook (str. Actor Ion Brezoianu, nr. 21) precum și online, de pe www.elvirepopesco.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii