Monday, November 6, 2017

Ateliere pentru copii la tîrgul de design românesc Bounty Fair


Peste 10 ateliere de creație pentru copii şi activităţi, cu tematici diferite, adaptabile la vȃrstele micuților: pictură pe apă, felicitari din flori presate, origami, pictură pe pietre, decorare cu particule de marmură, face painting, bentițe magice, WiCo, personaje din desene animate pe linguri de lemn, baloane cu aer cald in miniatură, maști din fetru, mini grădini și pictură pe ceramică. 

Unde puteți găsi toate acestea?
La Bounty Fair, ediția numarul 29. Aceasta va avea loc în weekendul 11-12 noiembrie 2017, la Casa Universitarilor Bucureşti (str. Dionisie Lupu 46). Program: orele 10:00 - 19:00, ȋn ambele zile.

B24Kids by Anca Ilie este partener media la eveniment.

Bounty Fair sărbătoreşte 3 ani plini de culoare si zâmbete alături de artişti talentați într-un cadru de poveste. Veţi întâlni peste 40 de artişti şi artizani români care îşi vor expune produsele lucrate de ei.

Atelierele se desfăsoară pe tot parcursul weekendului - indiferent de programul vostru când ajungeţi la noi să puteţi să alegeţi dintre o varietate de activităţi pentru cei mici.

Veţi găsi şi o zona de restaurant, organizată de Casa Universitarilor, cu mâncăruri şi băuturi tradţionale, care să vă completeze iesirea în oraş.

Evenimentul se adresează iubitorilor de produse de design, căutatorilor de creativitate şi amatorilor de produse originale, lucrate cu atenţie la detaliu şi muuuultă pasiune!

Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii şi pentru cei dornici să participe la ateliere. Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă!

Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită. Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg, zona de ateliere, zona de restaurant, plus o fotografie instant cadou . Biletul se achită cash, la intrare.

Data: 11-12 noiembrie 2017
Program: 10:00- 19:00
Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46 (aproape de Grădina Icoanei, la intersecţia străzii Arthur Verona cu Dionisie Lupu)

Mai multe detalii găseşti ȋn event-ul pe Facebook aici

Iar despre ateliere pe site-ul organizatorilor aici

No comments:

Post a Comment

Comentarii