Thursday, May 18, 2017

Păzea! Vin lupii... în Parcul Pantelimon, în acest weekend


anunţam acum câteva luni, şi iată că timpul a trecut, că duminica aceasta, pe 21 mai, în Parcul Pantelimon din sectorul 3 al Capitalei, are loc provocarea cursei cu obstacole Asaltul Lupilor. Descoperă războinicul din tine!

Vă reamintesc, în calitate de partener media, că este vorba de cea de-a patra ediţie a acestei competiţii sportive. Este un eveniment sportiv amuzant şi provocator, ce va avea ca destinatari persoanele dispuse să încerce noi provocări, mai puţin conformiste.

Noi am fi vrut să participăm la cursa cu obstacole Asaltul Lupilor Junior, pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 si 12 ani. Copiii îşi pot murdări liniştiţi hainele acolo! :)

Organizatorul evenimentului este Asociatia Non Profit RunCorp - promotor al vieţii active, fair play-ului şi stilului de viaţă sănătos.

Potrivit organizatorilor, fiind o cursă cu obstacole organizată de persoane cu experienţă în misiuni militare, Asaltul Lupilor se deosebeşte de alte întreceri similare autohtone, fiind deja populară în rândul tinerilor.

Traseul cursei a fost special creat pentru cei care îşi doresc să trăiască o experienţă unică şi inegalabilă, împreună cu prietenii sau colegii, aceasta fiind ocazia perfectă.

Evenimentul se adresează atât adulţilor, indiferent de condiţia lor fizică, dar şi copiilor.

Doritorii cu vârsta de 18 ani împliniţi se pot înscrie la cursa “Asaltul Lupilor”, iar copii intre 4 si 12 ani, insotiti de un parinte/tutore, pot participa la cursa “Asaltul Lupilor Junior”.

Înscrierile se fac online de la adresa: http://www.asaltullupilor.ro/asaltul-lupilor-bucuresti

Asaltul Lupilor, cursa tuturor

La linia de start vor fi aşteptaţi toţi cei care sunt în căutare de noi provocări, scopul fiind de a ajunge la linia de sosire.
Pe parcursul traseului lung de 5 kilometri, participanţii vor avea ocazia să-şi pună la încercare propriile capacităţi fizice şi psihice. Nu contează viteza, ci doar participarea şi distracţia din timpul cursei.
Concurenţii, individual sau în echipe de minim 4 membri fiecare, se vor confrunta cu scările suspendate, fumigenele, gropile cu apă şi noroi, tunelele subterane, precum şi cu alte obstacole naturale sau artificiale, pregătite de organizatori.
Pe de o parte, cursa în teren accidentat este în aşa fel concepută încât să testeze limitele fizice şi psihice ale participanţilor. Totodată, asociaţia organizatoare a gândit-o ca pe un mijloc de socializare şi o oportunitate de distracţie, în măsură să capteze atenţia tuturor, nu doar interesul atleţilor de perfomanţă, bodybuilder-ilor sau practicanţilor de fitness.

Asaltul Lupilor, o provocare ce merită încercată!

Aici este mai importantă participarea decât câătigul în sine, oportunitatea de a lega noi prietenii, nu dorinţa de a ieşi învingători. Fără să fie vorba despre o competiţie în adevăratul sens al cuvântului, cursa cu obstacole Asaltul Lupilor reprezintă mai degrabă o provocare pentru toţi cei cu vârsta cuprinsă între 4 ăi 99 de ani.

Dar pentru a ajunge la linia de finish, concurentii vor avea nevoie de o buna rezistenta fizica, de forta, curaj pentru a depasi obstacolele si nu in ultimul rand de indrazneala de a fi deschisi noilor provocari. La fel de importante raman echipamentele din timpul intrecerii, precum si hainele de schimb de dupa concurs.

Înscrierile s-au încheiat. Dar sunteţi invitaţi ca spectatori, dacă nu aţi apucat să vă înscrieţi ca participanţi. Măcar să vă facă poftă pentru ediţia viitoare!

www.AsaltulLupilor.ro
si pagina oficiala pe www.Facebook.com/AsaltulLupilor

No comments:

Post a Comment

Comentarii