Thursday, February 2, 2017

Filmele de weekend la Cinema Elvire Popesco

Cinema Elvire Popesco vă aşteaptă în week-end la filme în cadrul Cine-Junior.Vineri, 3 februarie, ora 18:00 puteţi (re)vedea „La tortue rouge”(+6 ani). Prin intermediul istoriei unui naufragiu pe o insulă tropicală populată de broaște țestoase, crabi și păsări, La Tortue rouge trece prin toate marile etape ale vieții unei ființe umane.


„Hai să cântăm” sâmbătă 4 şi duminică 5 februarie, începând cu ora 11:00. Buster Moon, un koala stilat, se află la cârma unui teatru ale cărui zile glorioase au cam trecut. Optimist incorigibil - dar şi un mic afurisit - îşi iubeşte teatrul mai mult decât orice şi este gata să facă tot ce îi stă în puteri ca să îl readucă la succesul de odinioară.

Filmul este recomandat +6 ani şi va fi dublat.


Se spune că magia există doar atunci când crezi cu adevărat în ea.
Magicianul Verdini este cel care s-a perfecționat de-a lungul ultimilor 10 ani în arta divertismentului și a spectacolelor care aduc zâmbetul pe buzele tuturor copiilor, fie că au 3, 7, 9 ani, fie că au…100 de ani!
Vă invităm sâmbătă, 4 februarie, ora 14:00, la spectacolul „Magie pentru copilul din tine”.

Bilete se pot achiziţiona de la casa de bilete Elvire Popesco, de la librăriile Anthony Frost (Calea Victoriei nr. 45), Kyralina (Str. Biserica Amzei nr. 10), Humanitas şi Hecate (str. Olari, nr. 8) precum și online, de pe https://eventbook.ro/hall/cinema-elvire-popesco.

No comments:

Post a Comment

Comentarii