Tuesday, February 7, 2017

Cursuri pentru copii şi adolescenţi în februarie, la Fundaţia Calea Victoriei

Şcoala de Arte şi Maniere din cadrul Fundaţiei Calea Victoriei deschide înscrierile la cursurile de teatru şi dezvoltare personală pentru copii şi adolescenţi.


Potrivit organizatorilor, socializarea, exprimarea liberă, fără timiditate, a gândurilor şi dorinţelor personale, joaca şi creativitatea sunt lucruri pe care le încurajăm la atelierele de actorie, vorbire în public pentru adolescenţi, storytelling sau improvizaţie. Veţi găsi în programul propus de Şcoala de Arte şi Maniere activităţi relaxante, care stimulează imaginaţia, dezvoltă vocabularul şi obişnuinţa de a comunica dezinvolt cu cei din jur.

Atelierele Şcolii de Arte şi Maniere au loc sâmbăta, la sediul din strada Popa Soare nr 40, o casă prietenoasă, unde copiii au ocazia să cunoască actori şi traineri profesionişti.

Atelierele perioadei următoare sunt:


Curs de vorbire în public pentru adolescenţi (12-16 ani) - cu Iulia Ivanov, din 18 februarie, ora 11.00. Participanţii pot exersa într-un mediu prietenos tehnicile care îi vor ajuta să treacă peste emoţiile resimţite la şcoală, în faţa unor persoane necunoscute, sau chiar la examen. (detalii aici)


Primii paşi în actorie pentru copii (4-6 ani) - cu Smaranda Caragea, din 18 februarie, ora 11.30. Prin joc şi diverse exerciţii, cei mici vor pune la lucru imaginaţia şi energia debordantă de care dispun pentru a dobândi putere de concentrare, dezvoltarea limbajului şi a capacităţii de a acţiona. (detalii aici)


Atelier de storytelling pentru copii (8-12 ani) - cu Marcela Andrei, din 18 februarie, ora 15.00. Copiii învaţă despre lumea din jur cu ajutorul poveştilor. Acest atelier îi ajută să înţeleagă structura unei poveşti, să analizeze un mesaj anume şi să deprindă obişnuinţa de a se exprima clar şi coerent. (detalii aici)


Atelier de improvizaţie pe text pentru copii (7-12 ani) - cu Smaranda Caragea, din 25 martie, ora 11.30. Descifrarea unui text la prima vedere îi poate stimula pe cei mici să descopere legăturile logice cauză-efect dintre acţiuni, să analizeze o situaţie, personaje şi chiar dimensiunea reală a unor întâmplări. (mai multe detalii aici)

În plus, pentru a veni în întâmpinarea copiilor şi adolescenţilor voştri, organizatorii propun ca, în cazul în care deja aceştia au zilele de sâmbătă ocupate, să organizeze separat, la cerere, diverse cursuri şi activităţi. Scrieţi-le propunerile voastre pe contact@victoriei.ro

Şcoala de Arte şi Maniere reprezintă proiectul de cursuri interactive în domenii umaniste pentru copii iniţiat de Fundaţia Calea Victoriei.

No comments:

Post a Comment

Comentarii