Friday, October 7, 2016

Concert caritabil Colectiv. Tineri pentru tineri


Fundaţia Calea Victoriei anunţă că, la un an după tragedia din Club Colectiv, ne mobilizăm din nou împreună cu prietenii noştri de la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti şi organizăm un nou concert caritabil în beneficiul supravieţuitorilor incendiului din Club Colectiv.

Concertul va avea loc miercuri, 2 noiembrie, de la ora 18.30, la Universitatea Naţionala de Muzică, Sala Enescu. Ne vom reîntâlni atunci cu dirijorul Tiberiu Soare şi cu inimoşii muzicieni de la Symphactory Orchestra, care au venit cu iniţiativa de a ajuta, prin muzică, tinerii care au avut de suferit în incendiu, pentru a-şi continua tratamentele necesare şi costisitoare.

La concert, orchestra va interpreta Simfonia a III-a, Eroica, de Ludwig van Beethoven. Vă invităm să vă bucuraţi de această muzică extraordinară şi să vă alăturaţi iniţiativei noastre şi a muzicienilor.

Donaţia minimă recomandată este de 50 de lei / persoană. Astfel putem ajunge la o sumă semnificativă, care să-i ajute cu adevarat pe tinerii care încă se confruntă cu urmările accidentului. Fondurile strânse sunt acordate în totalitate acestor tineri, implicarea noastră şi a tuturor muzicienilor fiind pro bono.

Donaţiile se vor depune, înainte de începerea concertului, în urna transparentă, sigilată, ce va fi preluată de reprezentanţii Fundaţiei Estuar. Fundatia Estuar este una dintre organizaţiile care se ocupă de cazul Colectiv.

Accesul în sală se va face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile. Pentru a putea gestiona locurile la acest concert (nr. maxim de participanţi), vă rugăm să vă înscrieţi pe adresa contact@victoriei.ro

Data: 2 noiembrie, ora 18:30
Loc: Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti (Sala Enescu)
Donatie minima recomandata: 50 lei

No comments:

Post a Comment

Comentarii