Friday, October 7, 2016

Cei trei purceluși la Teatrul Excelsior


Teatrul Excelsior deschide stagiunea 2016-2017 cu spectacolul pentru copii Cei trei purceluși după James Orchard Halliwell-Phillipps, în regia lui Stelian Millu, marți, 11 octombrie, de la ora 19.00. 

Conceput ca un spectacol viu și colorat, Cei trei purceluși va avea premiera oficială într-un cadru feeric, evenimentul fiind însoțit de un vernisaj al micilor artiști de la Grădinița 206, îndrumați de pictor Maria Iosub. Din distribuția spectacolului fac parte Silvana Ionescu, Mihaela Coveșeanu / Magda Condurache, Ciprian Cojenel, Stelian Milu și Tudor Pîrvu.

Scrisă în 1843 de James Orchard Halliwell-Phillipps, povestea a fost adaptată pentru micii spectatori ai zilelor noastre. Acțiunea s-a mutat din pădure într-un parc, unde Piggy (purcelușul artist), Purcy (purcelușul sportive) și Porky (purcelușul constructor) se joacă, își trăiesc viața în deplină pace și armonie cu celelalte viețuitoare. Transformările societății moderne se aplică și acestei povești. Lupul, personajul negativ, a devenit antreprenor și încearcă prin toate mijloacele să obțină terenul pe care este amplasat parcul pentru a face afaceri imobiliare care să îl îmbogățească. Interesele meschine ale Lupului vor fi descoperite, el își va pierde prietenii și va fi pedepsit cu închisoarea. Legea și dreptatea, apărate de polițistul Sticlete, se vor instaura din nou în parcul celor trei purceluși.

Categoria de vârstă: 3+
Durata spectacolului: 1h 10 min

Mai multe detalii şi noutăţi despre spectacolele şi programele Teatrului Excelsior sunt disponibile pe site-ul nostru http://www.teatrul-excelsior.ro

Biletele se pot cumpăra de pe site-ul bilet.ro și de la casa de bilete a Teatrului Excelsior.

No comments:

Post a Comment

Comentarii