Friday, April 8, 2016

Au început înscrierile la Şcoala de Actorie by Ioana Ginghină

Ioana Ginghină-Papadopol anunţă că au început înscrierile la Şcoala de Actorie, Film şi TV MiniArtShow by Ioana Ginghină. Astfel, în luna mai, va începe un nou modul al Şcolii de Actorie, Film şi TV MiniArtShow by Ioana Ginghină!



Ce vor face cei mici în cadrul acestui modul? Un scurtmetraj! Cum? Vor învăţa să lucreze în echipă, cum să pregătească un rol, să asimileze un personaj, vor face studiu pe baza textului, învăţând totodată şi tehnici de expresivitate şi mişcare. Mai mult decat atât, vor învăţa cum se pregăteşte un film, chiar de la un regizor adevărat, vor afla detalii despre imagine şi sunet şi se vor întâlni cu actori profesionişti.

Şi pentru că încurajează creativitatea şi exprimarea liberă, scenariul scurt-metrajului va fi creat în echipă, fiecare contribuind cu idei în privinţa derulării poveştii şi construirii personajelor.



Potrivit organizatorilor, teatrul este o metodă de educaţie si învăţare, care poate interveni în formarea unui tânăr, aducând elemente pe care, de cele mai multe ori, învăţământul clasic nu le oferă. La Şcoala de Actorie, Film şi TV MiniArtShow by Ioana Ginghină, mai presus de cunoştinţele din domeniul actoricesc, stă dezvoltarea personală a fiecărui cursant.

Pentru mai multe detalii şi înscrieri, vă stăm la dispoziţie la: 0749 41 9999; miniartshow@gmail.com - Ioana Ginghină, Fondator& Manager - MiniArtShow

No comments:

Post a Comment

Comentarii