Sunday, August 16, 2015

Ciclaton învârte roţile educaţiei

Ciclaton este un eveniment sportiv caritabil care îşi propune să pună în mişcare roţile educaţiei. Pe scurt, scopul este de a strânge fonduri pentru 5 proiecte educaţionale cu potenţial să schimbe viitorul copiilor şi tinerilor inclusi în programe - potrivit organizatorilor evenimentului.

Aceste cauze sau proiecte educaţionale sunt: Da-ti pasiunea mai departe, De-a arhitectura, Grow, Impact, Zburd (imaginile reprezintă cele 5 proiecte)

Evenimentul Ciclaton se va desfăşura între 2 şi 6 septembrie, va porni şi se va încheia în Sibiu, şi va trece prin 11 orase, printre care Mediaş, Sighişoara, Târgu Mureş, Cluj Napoca, Deva şi Alba Iulia. Festivitatea de final va avea loc în Parcul Sub Arini din Sibiu.

Potrivit organizatorilor, pe intreg parcursul de 660 de kilometri vor pedala 30 ciclisti de anduranta, iar pe segmente se vor putea inscrie si ciclisti temerari. Fiecare ciclist (de anduranta sau temerar) va pedala pentru o cauza pe care si-a ales-o dintre cele 5, iar sustinatorii sai vor dona in contul respectivului proiect.

Ciclaton a fost imaginat si construit de o echipa de voluntari pasionati de un ritm de viata sanatos, care cred in ideea că educaţia îmbogăţeşte si care isi doresc sa dea mai departe comunitatii in care traiesc si cresc, o parte din ceea ce sunt.

Detalii şi înscrieri: www.ciclaton.ro


Update: Am primit două veşti bune legate de Ciclaton:

1. Începând din 1 septembrie, susţinătorii Ciclaton au la dispoziţie o nouă modalitate de a susţine cele 5 cauze educaţionale: un număr scurt de donaţii prin SMS. La 8836 se va putea dona suma de 2 euro, care va fi împărţită egal între cele 5 cauze.

2. Pe 2 septembrie au pornit la drum. Aşadar, miercuri, plutonul de ciclişti va lua startul din Sibiu, Piaţa Mică, la ora 9.00. Îi invităm pe toţi cei care vor să le ureze succes ciclatoniştilor să ne fie alături la start şi să ne trimită multe gânduri bune pentru zilele ce urmează.


No comments:

Post a Comment

Comentarii