Thursday, May 7, 2015

Hai la joacă, Europa!

Hai la joacă, Europa!
Laboratoare de creație și divertisment artistic pentru copii

ARCUB împreună cu AKKA Show celebrează ziua Europei în cadrul seriei de evenimente de weekend dedicate celor mici. Pe 9 și 10 mai, între orele 11:00-13:00, copiii se pot bucura de laboratoarele de creație inedite din incinta foaierului ARCUB din (strada Batiște nr. 14).

Sâmbătă, 9 mai, micuții vor porni într-o călătorie imaginară în care vor construi cu lipici, culori și forme potrivite o hartă a Europei, iar mai apoi vor descoperi obiceiuri și tradiții europene prin intermediul muzicii și dansului. Ziua de duminică se anunță foarte veselă deoarece prichindeii vor avea ocazia să construiască păpuși cu chipurile faimoaselor personaje de poveste din literatura europeană (Matroska, Hansel și Gretel, Asterix, Ileana Cosânzeana).

Evenimentul este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani.
Accesul la eveniment este gratuit.
Detalii pe www.arcub.ro.


ARCUB — Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti cultivă identitatea culturală a Capitalei din 1996. Proiectele inițiate și desfășurate de ARCUB în anii de activitate au contribuit la diversificarea vieții culturale a orașului, precum și la înscrierea acestuia în rândul marilor capitale ale lumii.

ARCUB este organizatorul Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street!, al singurului festival internaţional de jazz din Capitală, Bucharest Jazz Festival, al festivalului de muzică clasică, Bucharest Music Film Festival și al Zilelor Bucureștiului.

Parteneri media: TV CITY, RFI România, Radio România Cultural, Radio București FM, mediaTRUST.

B24Kids se numără printre partenerii media online ai evenimentului, alături de melc-codobelc.ro, suntparinte.ro, port.ro, iconcert.ro, 4arte.ro, orasulm.eu, inoras.ro, bigcitylife.ro, goingout.ro, urban.ro, 121.ro, ziarulmetropolis.ro, ileanaandrei.ro, getlokal.ro, psnews.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii