Friday, May 29, 2015

Atelier gratuit de artă video cu mobilul pentru liceeni

Academia Motanov organizează în perioada 18 iunie – 13 iulie, la București, un atelier de artă video cu mobilul pentru liceenii din familii cu venituri modeste.

Atelierul de artă video este susținut de artistul Regele IONESCU și are două întâlniri pe săptămână, luni și joi de la 11:00 la 12:30, timp de 4 săptămâni. 

Pe durata atelierului, participanții vor învăța cum să obțină filmări de calitate cu telefonul mobil și cum să spună o poveste video.

Atelierul este gratuit, pot participa liceenii din familii cu venituri modeste care au un telefon mobil cu cameră video/o tabletă care filmează.
Locurile sunt 10 și se ocupă după regula primul venit, primul servit.
Deadline-ul pentru înscriere este 10 iunie, vârsta minimă este 14 ani.

Pentru înscriere, doritorii sunt invitați să trimită un mail la adresa simina [at] motanov.ro, care să conțină numele și vârsta, exemple de cărți/desene/jocuri/filmele care le plac și câteva rânduri despre cum s-a întâmplat ca familia să intre într-o perioadă financiară proastă.

Atelierul este orientat pe practică, așa că multe ședințe vor avea loc în aer liber.
Participanții vor învăța despre compoziție, storytelling, editare, tipuri de subiecte (portret, eveniment, etc), vor face câte un filmuleț pentru fiecare întâlnire și vor primi feedback de la antrenor.

Regele IONESCU este un artist video consacrat, cu numeroase expoziții în țară și în străinătate, cu lucrări în colecții private, absolvent UNARTE București, cu un master în arta video și unul în pedagogia artei, dornic să transmită și altora pasiunea pentru arta video și să le îndrume primii pași.

Academia Motanov organizează ateliere creative pentru copii și tineri, gândite de un motan imaginar.

No comments:

Post a Comment

Comentarii