Friday, January 16, 2015

Teatru la cinema, pentru copii și părinți


Ieri 15 ianuarie s-a lansat, iar astăzi are loc prima reprezentaţie în cadrul proiectului Teatru la cinema. Este vorba de o nouă instituţie teatrală în Bucureşti, la Movieplex de la Plaza România, primul proiect care aduce teatrul în sălile de cinema.

Pe scurt (dar mai multe detalii găsiți pe blog aici), mecanismul este următorul: vineri, sâmbătă şi duminică au loc reprezentaţii teatrale într-una dintre săslile de la Movieplex. Vineri seara este ziua teatrului de improvizaţie, sâmbătă pentru comedie, iar duminică pentru stand-up comedy. În plus, sâmbătă şi duminică dimineaţa vine componenta care ne interesează pe noi mai mult, pe cititorii B24Kids: spectacole pentru copii. Astfel, sâmbătă dimineaţă este dedicată improvizaţiei pentru copii, iar duminică dimineață un spectacol. Spectacolele pentru copii sunt cele din repertoriul Momolino, teatru pentru copii pe care deja îl cunoaștem.

Ce trebuie să știți în primul rând este programul pentru acest week-end:

Vineri 16 ianuarie ora 20.00 iELE - Spectacol de improvizație.
la Movieplex Cinema

Sâmbătă 17 ianuarie ora 11.20 Little Impro în Rotonda Plaza România, intrarea este liberă

Sâmbătă 17 ianuarie ora 19.00 Nimic nu-mi scapă - comedie
la Movieplex Cinema

De asemenea, trebuie să știți că Plaza România se află pe Bd. Timișoara nr 26, că prețul biletelor la spectacole este de 29 de lei, și mai ales că promoțional, în luna ianuarie, există o ofertă de 1+1, pentru ambele bilete plătiți doar 29 de lei.

Și mai trebuie să știți că pe B24Kids veți găsi concursuri cu premii constând în invitații la spectacolele proiectului Teatru la cinema. 

No comments:

Post a Comment

Comentarii