Wednesday, January 28, 2015

Atelier pentru părinţi cu Monica Reu, pe 10 februarie

Non-Violenţa pentru părinţi
Cum îi ajutăm pe copii săi gestioneze emoţiile puternice – furie, frustrare, tristete
Marţi 10 Februarie, intre orele 18.30 si 21.00

Programul de Comunicare Non-Violenta lansat anul trecut de Grădinița Montessori Edu împreună cu Monica Reu şi Gokid.ro, vine in sprijinul parintilor care doresc sa cladeasca o relatie autentica cu copiii lor, bazata pe iubire neconditionata, intelegere reciproca, cooperare si empatie.

comunicare empatica parinti

Metoda Comunicarii Non-Violente ne invata cum sa facem o diferentiere clara intre ceea ce observam ca se intampla si interpretarea pe care o dam noi evenimentelor, ne ajuta sa ne definim clar nevoile si sa facem o legatura intre sentimente si nevoi (ale noastre, ca parinti dar si sa-i ajutam pe copiii nostri sa fie atenti la nevoile lor, sa invete sa le descopere si apoi sa gaseasca metode sa le implineasca).
Aceste abilitati pe care le capatam inlesnesc relationarea cu copiii nostri, comunicarea cu cei din jur, deoarece incepem sa dam importanta conectarii cu copiii nostri si sa renuntam la etichete, la critica si invinovatire. Fiind conectacti la nevoile noastre si ale copiilor, invatam “sa facem fata” situatiilor tensionate prin empatie, prin confirmarea nevoilor si a sentimentelor copiilor nostri, ceea ce va duce la construirea unei relatii autentice, plina de iubire neconditionata si acceptare.
Mai multe despre aceasta metoda va rugam sa cititi pe site-ul Asociatiei de Comunicare Non-Violenta.

Trainer: Monica Reu, fondatorul si presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta
Monica Reu este fondatorul si presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta si primul trainer roman certificat de Center for Nonviolent Communication. Pasiunea ei este sprijinirea dascalilor, a parintilor si a cuplurilor in implementarea acestui model de comunicare in viata de zi cu zi.
La inceputul anului 2010 a dat nastere celui mai transformator program de dezvoltare personala – fiica ei, Emma. La jumatatea aceluiasi an, a demarat programul “Educatie empatica – CNV pentru parinti”, din dorinta de a impartasi parintilor modul in care Comunicarea Nonviolenta ajuta la crearea si consolidarea unei relatii bazate pe incredere, respect si empatie, si poate aduce mai multa bucurie si armonie in viata de familie.

Mai multe detalii despre activitatea Monicai, testimoniale, Comunicarea Empatica si activitatea Asociatiei pentru Comunicare Nonviolenta gasiti pe www.nonviolenta.org

Pret: 70 lei/persoana.
Inscrieri: contact@gokid.ro sau telefon: 0728.188.256
Locație: Atelierele pentru parinti au loc la Grădinița Montessori Edu

No comments:

Post a Comment

Comentarii