Thursday, January 29, 2015

În ce timpuri vrei să călătoreşti?


La Plaza România copiii pot călători în timp

În acest an, Kids Club le-a pregătit celor mici activități artistice (de dans, muzică, pictură și modelaj), dar și incursiuni în lumea dinozaurilor, în perioada medievală și în universul basmelor românești. Participarea la Kids Club este gratuită.

Kids Club demarează la Plaza România pe 1 februarie cu un nou concept; copiii se vor putea bucura în fiecare duminică, între orele 12.00 și 14.00, de activități distractive și educative, prin care vor învăța jucându-se. Conceptul Kids Club se va modifica regulat, pentru ca juniorii să aibă acces la activități cât mai diversificate – dans (de la hore la limbo), desen și pictură, modelaj, concursuri, inclusiv de cântat, spectacole interactive, jocuri și parade.

Dacă în luna consacrată teatrului cei mici se pot delecta cu spectacole (teatru clasic, teatru de păpuşi, teatru de umbre) și vor putea deveni ei înșiși actori și mimi, în luna dedicată basmelor românești, animatori costumați în Rege și Regină le vor insufla copiilor pasiunea pentru lectură. Cei mici vor pune în scenă spectacolul “Capra cu trei iezi”, apoi vor fi antrenați în jocul “Cercul basmelor”, contribuind pe loc la realizarea unei poveşti cu toate personajele cunoscute - Făt Frumos, Lupul din pădure, Zmei, Ileana Cosânzeana, Împărați şi Prințese - pornind de la o propoziție oferită de unul din animatori. Mai mult, copiii vor putea participa la Parada personajelor de basm.

Alte weekenduri vor fi dedicate lumii dinozaurilor. Cei mici pot participa la spectacolul interactiv “Pe urmele dinozaurilor”, vor învăța “Dansul dinozaurilor”, dar vor înțelege și cum au dispărut aceștia. Copiii vor avea parte de o călătorie extraordinară în preistorie unde vor descoperi o lume misterioasă, nemaivazută, prezentată de dinozaurul prietenos din mall.

După această incursiune în trecutul îndepărtat, juniorii vor trece la perioada medievală: ajutați de Prințesă şi Cavaler, ei se vor juca de-a lupta și ceremonia de învestire, dar vor participa și la alte concursuri tipice acelei perioade, de pildă, cel care pornește de la premisa că se caută un conducător al unei armate medievale, dar şi o regină pentru un nou regat.

Din programul Kids Club Plaza România nu lipsesc nici activitățile consacrate științei distractive: doi profesori haioși îi vor învăța pe cei mici să confecționeze avioane, telefoane și ceasuri. Alte weekenduri vor fi dedicate nutriției; copiii vor descoperi în atelierele special organizate elementele piramidei alimentare și importanța sportului. Ei vor fi îndrumați de personajele Sportacus și Ștefania, care promovează un stil de viață sănătos.

No comments:

Post a Comment

Comentarii