Tuesday, September 9, 2014

Rocket Bike Fest - ediţia de toamnă

Distracție și premii mari la Rocket Bike Fest - pista prieteniei


S-au deschis înscrierile la a patra ediție a Rocket Bike Fest - competiția de ciclism la care poți pedala în familie. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 20 septembrie în Pădurea Cernica unde, de dimineață până după prânz, cursele pentru cele 5 categorii de concurs se țin lanț, la fel și distracția pentru cei mici și surprizele pentru cei mari. Poate de aceea, cei care au ajuns la edițiile anterioare, și-au rezervat deja prima sâmbătă de după începerea școlii pentru Rocket Bike Fest.
Rocket Bike Fest este în primul rând o competiție de cross-country cu cele mai multe categorii de concurs astfel încât, indiferent de vârstă sau experiență, să te poți bucura de experiența biciclitului prin pădure.
Traseele pregătite de organizatori, Asociația Help Autism și BikeXpert, se potrivesc pe roțile și experiența fiecăruia. Poți alege una sau toate categoriile de concurs, ele fiind programate una după alta, pe trasee care nu se suprapun.
Categoriile de concurs pentru cei mai tineri sunt: 
- „Copii” pentru vitejii cu vârsta între 3 și 10 și 
- „Juniori” pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani 
ce vor parcurge un traseu de 9 km. 
Cei care doresc să pedaleze în familie o pot face pe o distanță de 9 km la cursa „Family”, iar pasionații de cursă lungă pot lua startul în cursa „Hobby” pe un traseu de 25 km presărat cu pasaje rapide, ruperi de ritm, cățărări scurte, drum forestier și single trail pe malul lacului. 
La categoria „Race”, pot concura pe traseul de 50 km atât sportivii legitimați cât și cicliștii antrenați pentru care performanța este un scop.
Premiile sunt acordate de sponsori și organizatori și constau în bilete de avion, city break în Amsterdam, vouchere la clinică stomatologică și la magazinul de biciclete partener, abonamente la centrul de fitness și spa, precum și dulciuri pentru fiecare copil participant. Organizatorii oferă diplome și medalii tuturor participanților, precum și câteva premii în bani pentru categoriile dedicate adulților.
Profesorul Trăznit și Echipa Fun Science îi captivează pe copii cu jocuri și momente de știință explicate pe înțelesul celor mici. Concertele susținute de trupele Tigrișori, Phobia și Zepe Zephir asigură buna dispoziție a evenimentului, iar gustările oferite de sponsori întrețin energia. Masa de prânz este pregătită la grătar sau la ceaun, iar părinții se pot bucura de o zi în aer liber alături de copilul lor.
Rocket Bike Fest nu este doar o ocazie bună de a petrece ziua în aer liber alături de familie și prieteni, ci mai ales șansa de a face un bine. Rocket Bike Fest este un eveniment caritabil, banii proveniți din sponsorizări și taxe de înscriere vor fi folosiți de Asociația Help Autism pentru a susține programe gratuite pentru copii în cadrul Centrului Help Autism.


Pentru a participa, înscrie-te pe www.rocketbike.ro sau direct la Magazinul BikeXpert din Șoseaua Pantelimon nr.94, loc de unde puteți ridica pachetul de start într-una din zilele de 17-18-19 septembrie. 

B24Kids este partener media la acest eveniment sportiv al toamnei.

No comments:

Post a Comment

Comentarii