Tuesday, September 9, 2014

Alte 4 activităţi de toamnă pentru copii la Fundaţia Calea Victoriei


La Fundaţia Calea Victoriei, vacanţa copiilor continuă şi în luna septembrie! Toamna aceasta se anunţă plină de jocuri noi, trucuri de actorie numai unul şi unul, călătorii imaginare printre stele, nebuloase şi galaxii, meşteşuguri artistice inedite, dar şi poveşti nebănuite şi legende - anunţă un comunicat al Fundaţiei.

Cine dintre voi viseaza sa ajunga star de cinema sau sa urce pe cele mai spectaculoase scene de teatru din lume? Copiii de 4 – 6 ani pot face Primii pasi in Actorie, incepand cu 27 septembrie 2014, sub indrumarea actritei Smaranda Caragea.

Din aceeasi data, Smaranda Caragea ne asteapta la Atelierul de arta actorului pentru copii (7-12 ani). Timp de 8 saptamani, facem exercitii de improvizatie, dictie si jocuri de rol, astfel incat la finalul atelierului parintii sa se bucure de un mic spectacol pregatit de copiii.

Cine este curios din fire si vrea sa stie cum ar fi viata pe alta planeta este asteptat sa descopere Miraculosul cer instelat -Atelier de astronomie pentru copii, cu Adrian Sonka (8-13 ani), din 4 octombrie. Dupa calatorii imaginare de milioane de ani lumina, ne oprim pe Terra pentru o sedinta de fascinante observatii astronomice.

Toamna prinde culoare din 4 octombrie, cand cei mai indemanatici si talentati copii incep cursul de pictura: Primii pasi in Arta pentru copii (4-6 ani), cu Petruta Banita (artist plastic).

Vremea racoroasa de octombrie va fi numai buna de spus povesti. La atelierul Bucurestiul pentru copii – Legende, istorie si povestile oamenilor (9 – 13 ani), din 11 Octombrie 2014, istoricul Anita Sterea ne va dezvalui intamplari extraordinare ale unor mari personalitati care au locuit in Bucuresti. La ultima intalnire, pornim in explorarea Centrului Vechi, unde vom recunoaste pe teren o parte dintre cladirile si locurile despre care am povestit.

Mai multe detalii despre atelierele de mai sus puteti gasi pe site-ul nostru pentru copii www.scoaladeartesimaniere.ro. Ne puteti suna la mobil: 0723 167 892 si telefon fix: 021-321.30.22.

Înscrieri si informatii la contact@victoriei.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii