Tuesday, December 3, 2013

Nu uitaţi: mâine, lecţia de cooperare cu Urania

Copilul tău nu te ascultă? Învaţă să ştii cum şi ce să-i ceri!

Vă reamintim că sub acest titlu generic are loc mâine o nouă conferinţă de parenting marca Urania Cremene la Bucureşti. 
Conferinţele Urania Cremene împreună cu Lumea lui MOMO invită părinţii din Bucureşti la cea de a treia conferinţă de parenting marca Urania Cremene, pe 4 decembrie 2013, ora 18:30, la Hotel Capital Plaza Bucuresti. 

Conferinţa face parte dintr-un program naţional de educaţie parentală, creat şi dezvoltat de Urania Cremene şi Lumea lui MOMO, al cărui motto este „Vreau să cresc, să te pot creşte”. Pâna în prezent, pe lângă Bucureşti, aceste conferinţe au ajuns în Braşov, Ploieşti, Constanţa şi Cluj.

Tema propusă de Urania de această dată este cooperarea, pornind de la faptul ca nevoia de control este cea care desparte oamenii, naşte conflicte, stări de frustrare, lacrimi, lupte pentru putere, iar părinţii sunt direct responsabili de felul în care coopereaza cu copiii lor.
A fi părinte este un proces care începe în prima zi de viaţă, se reînnoieşte pe parcurs şi nu se opreşte niciodată. Ceea ce aduc eu în sălile de curs sau conferinţe este unic: experienţa mea de a facilita seminarii şi cursuri şi o metodologie internaţională care a dovedit, prin numeroase studii şi prin feedbackul părinţilor participanţi, că funcţionează, a declarat Urania Cremene.
Urania spune că, de cele mai multe ori, din păcate, părinţii rezolvă nevoia de control prin metode ce par eficiente pe termen scurt - recompense, ameninţări sau chiar pedepse - dar care sunt foarte periculoase pentru dezvoltarea tânarului de mai târziu.

Ţi s-a întamplat vreodată:
- să-i repeti de prea multe ori ce trebuie să facă, iar el să nu te bage în seamă?
- să ai conflicte repetate cu copilul tău, indiferent de vârsta pe care o are?
- să auzi de atâtea ori NU VREAU!, încât să simţi că îţi ieşi din minţi?
Atunci ascultă cum poţi obţine un copil auto-disciplinat, responsabil, cu spirit de echipă şi capabil să facă alegeri conştiente!

Dacă vrei să-ţi creşti copilul într-un mod respectuos pentru personalitatea lui, ai nevoie de nişte trucuri de comunicare adecvate. Primul pas e să-ţi ocupi locul tău în sală şi să înveţi să asculţi mai întâi tu. Apoi vei şti să te faci ascultat!

Evenimentul se adresează în egală măsură părinţilor în devenire, tinerilor părinţi, celor care au deja copii preadolescenţi sau adolescenţi şi, nu în ultimul rând, bunicilor, bonelor şi cadrelor didactice din şcoli şi grădiniţe.
Lumea lui MOMO, partenerul programului de educaţie parentală „Vreau să cresc, să te pot creşte”, prin misiunea şi valorile promovate, îşi asumă, alături de Urania Cremene, rolul de susţinător al dezvoltării şi creşterii armonioase. Şi rămânem deschişi oricăror părinţi care vor să ni se alăture, pentru a evolua împreună şi a ne creşte copiii cu iubire, respect, afecţiune şi autenticitate, a declarat Mirela Loghin, fondator Lumea lui MOMO.
Prin participarea la această conferinţă, părinţii au ocazia să afle tehnicile care vor diminua lupta pentru putere în general, să înţeleagă diferenta dintre cooperare şi supunere, cum să trezească motivaţia internă a copilului şi beneficiile acesteia pe termen lung şi să descopere ce se afla în spatele refuzurilor copilului.

Participanţii vor pleca cu un bagaj de cunoştinţe care îi va ajuta să aibă un copil auto-disciplinat, responsabil, cu spirit de echipă, capabil să găsească soluţii şi să facă alegeri conştiente pentru el însuşi.

Conferinţele Uraniei Cremene se bazează pe metodologia dezvoltată de către Jody Johnston Pawel, a doua generaţie de experţi în parenting din SUA, după 40 de ani de cercetare aprofundată. Cunoscută şi sub numele Parent’s Toolshop, metodologia se bazează pe oferirea a 100 de tehnici de parenting care se susţin reciproc, pentru prevenirea şi ameliorarea comportamentelor nedorite ale copiilor. Urania Cremene deţine din 2010 licenţa exclusivă a acestei metodologii în România şi Europa de Est.

Pentru conferinţa de mâine seară mai poţi cumpăra bilete online (iabilet.ro), sau sun-o pe Raluca la 0721.240.570, rezervă-ţi un loc în sală şi plăteşte direct acolo.

Poţi vedea detalii despre eveniment şi pe Facebook aici.

Data conferinţei: 4 decembrie 2013
Ora de începere 18.30
Taxa de înscriere: 60 lei de persoană
Locul de desfăşurare: Capital Plaza Hotel, Bd Iancu de Hunedoara, nr. 54, Sector 1, Sala Ion Mincu

No comments:

Post a Comment

Comentarii