Wednesday, November 21, 2012

Copiii schimbă cărţi la miniLibri


Târgul de carte destinat exclusiv copiilor miniLibri se desfăşoară anul acesta între 7 şi 9 decembrie în Plaza România. Intrarea este liberă, iar iubitorii de lectură vor avea ce să aleagă: cele mai frumoase cărţi pentru copii, softuri educaționale și e-readere. Iată şi comunicatul organizatorilor, Centrul Step by Step pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională, Grădiniţa Bambi, Şcoala Step by Step, Centrul 2 FasTracKids.

Copiii care vor veni la miniLibri vor putea face schimb de cărți între ei. Trebuie doar să își aducă de acasă cărțile de care s-au plictisit sau care nu mai corespund vârstei lor, iar la târg, după negocieri chibzuite cu alți copii, vor putea pleca acasă cu noi povești, noi legende, noi aventuri. La miniLibri se vor colecta în acest an și cărți pentru biblioteci rurale, deci vă așteptăm nu numai să plecați cu cărți, ci și să veniți cu ele la târg.

Din programul târgului: jocuri, concursuri amuzante și tombole cu premii, ateliere de imaginație – activități de scris și ilustrare povești, dar și o expoziție cu vânzare – obiecte decorative create de copiii de la Grădinița Bambi. Nici în acest an, la cea de-a șasea ediție a târgului, nu vor lipsi vedetele, care vor veni să citească sau să reinventeze povești cu ajutorul celor mici.

Târgul va fi deschis între orele 10.00-22.00.

Scopul acestui târg este să stârnească interesul copiilor pentru citit și să transforme lectura într-un mijloc de relaționare între părinți și copii.

Toate fondurile obținute din donații și sponsorizări vor fi investite în continuarea programului "Un start bun în viață". Obiectivul acestui program este de a organiza servicii de educație timpurie de calitate, în parteneriat cu autoritățile locale, în zone urbane cu economie slab dezvoltată, cu populație mixtă din punct de vedere etnic - spune Carmen Lică, director executiv CEDP Step by Step, organizator miniLibri.

Mai multe informații despre târg găsiți pe:
- milibri.ro, facebook.com/minilibri
- plazaromania.ro, facebook.com/plazaromania.

No comments:

Post a Comment

Comentarii