Thursday, April 5, 2012

Week-end cu distracţii pentru copii la Băneasa Shopping City

În acest weekend, Băneasa Shopping City a pregătit o mulţime de surprize pentru cei mici.

În zilele de 7 şi 8 aprilie, copiii, alături de părinţi, sunt invitaţi să participe la spectacole, workshop-uri şi concursuri cu multe premii surpriză.

Băneasa Shopping City va oferi celor mici câte puţin din fiecare artă, pentru a le cultiva gustul pentru frumos. Pe scenă vor urca grupuri de copii, de la şcoli şi de la centre de artă, care vor suţine piese de teatru şi reprezentaţii de balet, vor cânta şi vor face mai multe demonstraţii de dans. Aceştia îşi vor arăta talentul în paşi de slowfox, quickstep, samba, rumba, jive, tango, vals lent sau vals vienez.

Partenerii acestor evenimente sunt Cartoon Network, Radio România Junior, EuRitMic, STEYsha School of Irish Dance, Amicii şi Clubul Copiilor Sector 5. Cartoon Network va aduce în Băneasa Shopping City personajele din desene animate, care se vor juca şi vor face poze cu cei mici.

Copiii care vor să descopere artele şi să înveţe lucruri noi se pot înscrie la unul dintre workshop-urile oferite de Creative Arts şi Radio România Junior. Cei mici pot deprinde secretele origami-ului, pentru a-şi surprinde părinţii sau prietenii cu creaţiile lor. În plus, ei pot lua lecţii de street dance de la Piticu’ (trupa Simplu) sau pot participa la concursuri de desen, pentru a câştiga unul din multele premii supriză.

În perioada Paştelui, programul va fi la fel de captivant pentru cei mici: spectacole de teatru, trucuri de magie, dansuri, muzica live, fotografii cu iepuraşul realizate de Epson şi multe alte suprize. De asemenea, vor fi alături de cei mici în maratonul distracţiei Radio România Junior şi Cartoon Network, care vor asigura activităţi atractive şi o mulţime de premii.

Mai mult, Băneasa Shopping City va lansa o campanie de strângere de jucării, destinată copiilor defavorizaţi. Toţi cei care vor să dăruiască o jucărie se pot alătura iniţiativei derulate de Asociaţia Pavel.

No comments:

Post a Comment

Comentarii