Thursday, March 22, 2012

Cursuri National Geographic pentru copii

Au început înscrierile la cea de-a doua serie de cursuri National Geographic de cultură generală în limba engleză pentru copiii cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, organizate de Fundaţia Dan Voiculescu în parteneriat cu National Geographic Learning şi centrul de carte străină Fischer International. Cursurile sunt gratuite şi se organizează lunar, la sediul fundaţiei - se arată într-un comunicat de presă.

Concepute sub forma unor lecții interactive inspirate din documentarele National Geographic, cursurile oferă copiilor o nouă viziune și interpretare despre cunoaştere, lume, ştiinţă şi cultură.

La cursurile National Geographic, copiii învaţă limba engleză şi îşi completează cunoştinţele de cultură generală cu ajutorul seriei de cărţi educative National Geographic Footprint Reading Library, despre oameni remarcabili, locuri fascinante, aplicaţii ale ştiinţei în viaţa de zi cu zi, animale incredibile şi activităţi neobişnuite. Toate materialele utilizate la curs au niveluri diferite de cunoaştere a limbii engleze, sunt atractive şi accesibile copiilor.

Cei care doresc să participe la aceste cursuri, trebuie să completeze un formular de înscriere pe www.fundatiadanvoiculescu.ro, iar apoi, pe baza unui test de evaluare a cunoştinţelor de limba engleză, cei înscrişi vor fi împărţiţi în două grupe de începători, respectiv avansaţi.

Fiecare copil înscris în program va participa la două cursuri, la finalul cărora va primi o diplomă şi materiale educaţionale din partea centrului de carte străină Fischer International.

La programul de cursuri National Geographic Learning pot participa şi profesorii de limba engleză! Profesorii cu minumum 10 copii înscriși la aceste cursuri vor beneficia, împreună cu elevii lor, de o lecție demonstrativă interactivă de predare, prin exerciții clasice îmbinate cu modalități moderne, menite să motiveze tinerii și să le stimuleze acestora interesul pentru lectură și informație.
Prima serie de cursuri va începe pe 2 aprilie.

Cursurile National Geographic Learning fac parte din programul „Open Frontiers”. Initiaţiva are ca scop dezvoltarea interesului copiilor pentru explorarea şi descoperirea, într-o manieră informală, a unora dintre cele mai variate şi atractive domenii. 

Programul și alte informații despre cursurile National Geographic Learning sunt disponibile pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.


No comments:

Post a Comment

Comentarii