Monday, May 16, 2011

Noutăţile verii la BabyExpo

Baby Expo continuă tradiţia de a prezenta în premieră pe piaţa din România produse şi servicii dedicate bebeluşilor, copiilor între 0-5 ani şi viitoarelor mamici, anunţă un comunicat de presă al companiei organizatoare. Baby Expo, Ediţia 31 de Vară, îşi deschide porţile în zilele de 19-22 mai 2001, la Sala Polivalentă din Bucureşti.



Printre noutăţile prezentate de companiile participante la această ediţie se numără:
- Bona digitală a secolului 21 - descoperiţi cât de departe s-a ajuns în domeniul monitorizarii bebeluşilor
- Leagăn Portabil Cotton Tale - tehnologii inovative care o vor încânta pe mămica
Scutece refolosibile pentru înot BUMMIS SWIMMI
- Revoluţionarul Axis Bebe Confort - unicul fotoliu auto proiectat să se roteasca la 90°, cu 8 poziţii de reglaj, pentru a uşura poziţionarea copilului
- Stickerele de perete - cea mai nouă şi mai ieftină tendinţă în materie de personalizări pentru camera bebeluşului
Articole de protecţie solară şi accesorii de călătorie pentru vacanţa de vară - cortul cu  protectie UV 100%, gentuţele termoizolante cu încălzitor auto, ochelarii de soare polarizaţi pentru bebeluşi şi copii
- Celulele stem din pulpa dentară
- Cădiţă 4 în 1 - bebeluşul se va obişnui cu băiţa, iar mămica va fi fericită
- Ştampilele din spumă sau din lemn, cu cerneala 100% lavabilă
- Mobilier pentru camera copilului 
Părinţii sunt invitaţi să participe la evenimente, concursuri, seminarii şi să beneficieze de serviciile puse la dispoziţie de partenerii expoziţiei. Dintre acestea amintim: BABY Gym, joc şi mişcare pentru cei mici - cu Dorna-Izvorul Alb şi specialiştii de la Kineto Bebe; Piticii Sportivi - pentru copii între 14 şi 36 luni; Salsa BABY - cu premii oferite de Baby Nova; Competiţia Bebeluşilor care merg de-a buşilea - cu premii de la Ursuleţul Nestle; Spaţiu de Alăptare Medela; La Ursuletul Albastru - restaurantul Bebelusilor în parteneriat cu Nestle; Clovni, zâne, magicieni, face-painting şi baloane modelate, activităţi isteţe; Pipo - publicaţie pentru preşcolari; Crucea Roşie Română - rinţii şi viitorii părinţi vor avea ocazia să afle mai multe despre acordarea primului ajutor; Clubul Gravidei - sfaturi şi cadouri pentru viitoarele mămici. 
Baby Expo promovează produsele naturale, ecologice şi BIO: scutece, cosmetice, detergenţi din plante, mobilier ecologic, hăinuţe din bumbac organic, alimentaţie pentru bebeluşi, jucării ecologice etc. 
Programul expoziţiei este de joi, 19 mai până duminică, 22 mai, zilnic între orele 10.00 şi 19.00, iar duminică până la ora 16.00, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Preţul biletului de intrare este 10 lei pentru părinţi şi gratis pentru copii, iar biletele participă la tombolă.

No comments:

Post a Comment

Comentarii