Tuesday, May 31, 2011

De 1 iunie, Tarom invită copiii la prima lecţie de zbor

sursa foto

De ziua lor, cei mici vor putea urca la bordul unei aeronave TAROM
Compania TAROM anunţă o serie de 5 zboruri speciale în luna iunie şi începutul lunii iulie, cu plecare din Bucureşti şi retur în Bucureşti, după 45 de minute. Primul dintre acestea va avea loc de Ziua copiilor, pe 1 iunie, şi este destinat celor mici.
De ziua lor, cei mici vor putea urca la bordul unei aeronave TAROM pentru a se familiariza cu zborul, pentru a face cunoştinţă cu personalul navigant, piloţi şi însoţitori de bord, şi pentru a vizita cabina piloţilor, unde aceştia le vor explica, pe înţelesul lor, ce înseamnă să pilotezi un avion. Vor afla cum arată şi cum funcţionează aparatura de bord, iar la plecare vor primi surprize care să le amintească de această experienţă.
Pot participa la zbor copii cu vârste între 2 ani impliniţi şi 12 ani neimpliniţi în ziua efectuării cursei, fiecare copil trebuind să călătorească însoţit de un adult. Tariful promoţional de 1 iunie este de 10 RON/copil. Copiii cu vârste între 12 ani împliniţi şi 18 ani vor plăti bilet de adult, cu o valoare de 200 RON, însă nu pot însoţi copiii mai mici de 12 ani. Aeronavele vor fi configurate cu o singură clasă de călătorie - economic.
Biletele vor putea fi achiziţionate exclusiv din Agenţia TAROM Piaţa Victoriei (Strada Buzeşti, Piaţa Victoriei, numărul 59) pană în ziua premergătoare cursei, iar în ziua cursei vor putea fi cumpărate numai de la Biroul Ticketing TAROM (Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Terminalul Plecări Internaţionale, parter). Avionul va decola la orele 12.00, iar pasagerii trebuie să se prezinte la check-in cu două ore înainte de decolare.
Următoarele lecţii de zbor TAROM vor avea loc în datele de 18 iunie, 25 iunie, 2 iulie şi 9 iulie. Pentru aceste zboruri tariful pentru copii cu vârste între 2 ani impliniţi şi 12 ani neimpliniţi în ziua efectuării cursei va fi de 100 RON, iar celelalte condiţii rămân neschimbate. 

No comments:

Post a Comment

Comentarii