Friday, March 3, 2017

DaKIDS, secţiunea pentru copii în cadrul DaKINO


Cea de-a 26-a ediție a Festivalului Internațional de Film DaKINO a debutat miercuri, 1 martie, cu proiecția filmului Manchester by the Sea, regia Kenneth Lonergan, câștigător a două premii Oscar: pentru Cel mai bun actor în rol principal- Casey Affleck și Cel mai bun scenariu original.
Proiecțiile continuă până duminică, 5 martie, la ARCUB - Str. Lipscani, nr. 84- 90 și Cinema Muzeul Țăranului - Str Monetariei, nr. 3.

DaKINO prezintă și anul acesta, în cadrul secțiunii DaKIDS, filme și programe speciale adresate copiilor. Weekendul acesta micii cinefili pot viziona:

Sâmbătă, 4 martie, ora 12.00, la Cinema Muzeul Țăranului
BALERINA, regia Eric Summer, Éric Warin
Filmul este dublat în limba română, 2D.

Duminică, 5 martie, ora 12.00, la ARCUB
MIHAELA, desene animate pentru copii de ieri și de azi
Un program special, dedicat desenelor animate clasice românești, ce prezintă o selecție de episoade din seria MIHAELA: Mihaela la dentist, Roboțelul Mihaelei, Grădina Mihaelei și Mihaela detectiv, în regia lui Victor Antonescu.
Proiecția va fi urmată de o discuție cu publicul. Intrarea este liberă.

Programul integral DaKINO 26 este disponibil aici: www.dakinofestival.ro/program

Bilete se găsesc pe www.eventbook.ro și la casele de bilete ale ARCUB și Cinema Muzeul Țăranului zilnic, cu de o oră înainte de începerea primei proiecții din program.

DaKINO 26 este organizat de Asociaţia FAMart și Fundația DaKINO, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei și al Primăriei Municipiului București prin ARCUB.

No comments:

Post a Comment

Comentarii