Tuesday, March 28, 2017

Boem Club vă invită la concurs de muzică şi expoziţie de piane

Şcoala de Muzică Boem Club, o mare şcoală privată de muzică din ţară şi lider pe piaţa lecţiilor de muzică pentru toate vârstele, şi Boem Club Pianos, magazin de piane şi pianine acustice din România, au deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la Expoziţia de piane şi pianine acustice marca Perzina duminică 2 aprilie, orele 13:00 – 14:00, la Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română, Bucureşti.

Boem Club Pianos a introdus pe piaţa pianelor şi pianinelor acustice din România brandul Perzina în septembrie 2016. Pe piaţa competitivă de astăzi a pianelor, există multe mari branduri de piane din care să alegi. Pianele şi pianinele Perzina sunt comparabile din punct de vedere al calităţii cu unele dintre cele mai de elită şi prestigioase branduri de piane din lume, dar la jumătate sau o treime din preţ.

Expoziţia are loc în cadrul Concursului Naţional de Pian „Musica Mundi”. Vor putea fi văzute şi testate diverse modele ale brandului Perzina. La expoziţie vor participa pianişti cunoscuţi precum Răzvan Dragnea, Verona Maier, Toma Popovici şi alte personalităţi din domeniul muzicii.

Musica Mundi este un concurs dedicat pianiştilor profesionişti şi amatori, un eveniment de anvergură în lumea muzicală, atât prin calitatea şi consistenţa premiilor, a interpreţilor, ca şi a numărului de participanţi.

Competiţia este organizată de Şcoala de Muzica Boem Club în parteneriat cu Boem Club Pianos, iar in cadrul evenimentului se vor acorda ca premiu 2 pianine acustice în valoare totală de 8.000 Euro. Astfel, premiul cel mare pentru categoria amatori va fi o pianină acustică în valoare de 3.000 Euro, iar la categoria profesionişti, câstigatorul marelui premiu va primi o pianină acustică marca Perzina, în valoare de 5.000 euro.

La acest eveniment sunt aşteptaţi peste 200 de concurenţi, circa 500 de persoane în public pe durata întregului concert, peste 20 de parteneri media, precum şi parteneri business care susţin domeniul muzical şi dezvoltarea artei în România.


Cei care doresc să participe la eveniment sunt rugaţi să contacteze persoana de contact pentru participare: Denisa Petrean, Specialist PR, E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro, Telefon: 0768.300.396.

La link-urile de mai jos puteti accesa informatii despre editiile anterioare ale Concursului Musica Mundi:
http://boemclub.ro/concurs-musica-mundi-2015/
http://boemclub.ro/concurs-musica-mundi-2014/
http://boemclub.ro/concurs-musica-mundi-2013/

B24Kids se numără printr partenerii media ai evenimentului.

No comments:

Post a Comment

Comentarii