Sunday, June 15, 2014

Săptămâna micilor ecologişti

Aşa cum vă anunţam, săptămâna de după Ziua Copilului a fost Săptămâna Micilor Ecologişti. Iată povestea organizatorilor:

Luni, 2 iunie 2014, am dat startul distracţiei cu peste 65 de copilaşi veseli şi plini de energie, dar şi curioşi şi nerabdători în acelaşi timp să descopere ce surprize le-au fost pregătite.

SuperMac – eroul Editurii Mac Mac – i-a întâmpinat în fiecare dimineaţă pe cei mici cu o porţie zdravănă de joc şi voie bună; au dansat, s-au jucat statuile muzicale împreună, s-au transformat în dinozauri, păsări si chiar au imitat copaceii din padure. A urmat “Ora de ecologie”, in care cei mici au invatat lucruri interesante despre reciclare, au aflat cand a fost inventata hartia, dar si cat de important este sa avem grija de planeta noastra.

Dupa intalnirea cu SuperMac, cei mici au avut parte de o prima surpriza. Prietenii nostri de la Raiffeisen Banca Pentru Locuinte au organizat un concurs de desen, iar 2 dintre cele mai frumoase desene au castigat premii interesante.

Si pentru ca o planeta mai verde si mai frumoasa implica si oameni mai fericiti si relatii vii si sanatoase intre acestia, a venit randul prietenei noaste Cati Calin – trainer in metoda ESPERE – sa-i invete pe copii ce inseamna “ecologia relationala”. Prin joc, cei mici au aflat cat de importante sunt mesajele cadou pe care le transmit, dar si cum se pot elibera de mesajele toxice primite ce le scad energia, increderea in sine, dar cheful de joaca.

Cei aproape 350 de copilasi, din intreaga saptamana, au participat la 2 workshop-uri interactive, interesante si foarte educative. Doamnele educatoare ne-au povestit cat de incantati au fost copiii de lucrurile invatate, urmand ca restul zilei petrecut la gradinita sa impartaseasca si cu restul colegilor experineta traita.

Si pentru ca am sarbatorit Ziua Copilului, nu puteau lipsi mult asteptatele cadouri! Le multumim sponsorilor nostri Generali, Aquatique, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Apollomod si Kubeti pentru sprijin si pentru cadourile surpriza pregatite pentru toti copiii.

Evenimentul “Saptamana micilor ecologisti” a fost posibil cu sprijinul Teatrului “Ion Creanga” ce ne-a gazduit in fiecare zi in sala Sala Ludoteca ''Apolodor din Labrador'', din cadrul Bibliotecii Naționale a Romaniei si Europa FM.

Le multumim si partenerilor media care au dat de veste tuturor parintilor despre eveniment: Urbankid.ro, Scoala Step by Step, Gradinita Bambi, Copilul.ro, Bebelu.ro, Cursuri pentru copii.ro, Scoala de joaca, B24KIDS.

Si daca nu ne-oti crede cat de bine ne-am distrat, iata cateva poze graitoare.



No comments:

Post a Comment

Comentarii