Tuesday, June 3, 2014

Activităţi de vară la Fundaţia Calea Victoriei

La Fundaţia Calea Victoriei, vacanţa de vară se anunţă plină de activităţi interactive pentru copii. Iată despre ce lucruri este vorba:


Vara asta spunem poveşti, improvizăm, pictăm şi facem exerciţii de dicţie şi actorie. Toate acestea se desfăşoară sub îndrumarea unor lectori şi artişti talentaţi, cu vastă experienţă în lucrul cu copiii.

· Drumul Cenuşăresei: Teatru şi poveste pentru copii (7-12 ani), în 7 iunie 2014
Pornind de la frumoasa poveste a Cenuşăresei, actriţa Marcela Andrei vă propune un eveniment interactiv, în urma căruia fiecare copil îşi va îmbogăţi universul propriu şi va acumula noi experienţe. Prin metodele şi tehnicile preluate din arta actorului şi adaptate vârstei lor, prin joc şi exerciţii, copiii vor descoperi cum pot să transmită stări emoţionale, să fie expresivi şi creativi prin cuvinte, dar şi prin gesturi.

· Şcoala de vară de Arta Actorului pentru copii (6-12 ani) - (21-25 iulie 2014)
Modalitatea cea mai uşoară şi mai plăcută pentru a-i face pe copii să se descopere şi să fie cât mai conştienţi de ei înşişi şi de calităţile pe care le au este prin intermediul Jocului. Alături de actriţa Smaranda Caragea, cei mici îşi vor exersa şi dezvolta aptitudinile de comunicare şi relationare cu ceilalţi şi vor învăţa să-şi construiască încrederea în forţele proprii.

· Şcoala de vară: Primii paşi în artă pentru copii (4-6 ani) - (4-8 August 2014)
Pe parcursul celor 5 întâlniri susţinute de Petruţa Băniţă (artist plastic), copiii se vor familiariza atât cu tehnici de desen şi pictură, cât şi cu alte tehnici plastice precum colajul, modelajul, sculptura. Fiecare atelier va fi o altă experienţă vizuală, o nouă întâlnire cu un material sau o tehnică artistică pe care la grădiniţă sau în şcoală nu au timpul sau ocazia să o experimenteze.

Mai multe detalii despre atelierele Fundaţiei Calea Victoriei puteţi găsi pe site-ul nostru pentru copii www.scoaladeartesimaniere.ro.

Părinţi sunt aşteptaţi de asemenea la cursurile şi şcolile de vară pentru adulţi, despre care pot citi mai multe aici

Înscrieri şi informaţii la contact@victorie.ro

No comments:

Post a Comment

Comentarii