Friday, June 20, 2014

Fotocorner Creative Arts la HamFest


Creative Arts participă în weekendul 21-22 iunie la HamFest, festivalul dedicat căţeilor şi oamenilor lor, pe care îi aşteaptă se se pozeze în postură de căţei.

Pentru că instalaţiile creative sunt specialitatea Creative Arts, vizitatorii HamFest vor avea ocazia să se pozeze într-un fotocorner vesel şi colorat, realizat din materiale reciclate, dedicat căţeilor şi oamenilor care îi iubesc şi îngrijesc.

HamFest este organizat de Asociaţia Red Panda şi Planeta HamHam, pe Bd. Barbu Văcărescu nr. 162 din Bucureşti sâmbătă şi duminică, de la ora 16:00.

Vizitatorii festivalului vor găsi aici produse pentru căţei la cele mai bune preţuri, vor beneficia de consultaţii veterinare, se vor bucura de momente artistice şi demonstraţii de dresaj, dar şi de cursuri şi ateliere creative pentru copii şi adulţi.

Căţeii sunt sărbătoriţi la HamFest şi cu spectacolul de teatru „Confesiunile unui câine”, al companiei de teatru Replika, iar cei care încă nu au un căţel acasă îşi pot găsi partenerul ideal de joacă la HamFest.

No comments:

Post a Comment

Comentarii