Friday, June 20, 2014

Reminder: Aleth Naquet în acest week-end

Vă reamintim că diseară are loc conferinţa "Mă aude cineva?", iar mâine şi duminică un workshop pe aceeaşi temă. Iată mai jos detaliile evenimentelor:


Aleth Naquet în România
Formator Metoda ESPERE®, creată de Jacques Salomé

Mă aude cineva?
Conferinţă şi Workshop de Comunicare Relaţională prin Metoda ESPERE®

Descoperă secretele ce stau la baza comunicării relaționale și care te vor ajuta sa te simți mai împlinit, mai liber și mai împăcat cu tine însuți! Aleth NAQUET vine și anul acesta în România să susțină Conferința și Workshop-ul având tema „Mă aude cineva?”

· Conferința: 20 iunie 2014 – 19:00-21:00 – Hotel Capital Plaza, București
· Workshop: 21-22 iunie 2014 – 09:00-18:00 – București

„Mă aude cineva?” DA, te aude! Și pentru a-ți hrani nevoia esențiala de a fi ascultat și de a putea transmite în mod liber mesajele, este necesar să înveți, mai întâi, să te asculți pe tine însuți, pentru ca mai apoi să formulezi corect și coerent cerințele. Metoda ESPERE® - creată de Jacques Salomé, ne oferă exact instrumentele de care avem nevoie pentru a comunica eficient cu cei din jurul nostru și pentru a ne face auziți și ințeleși.

Conferința si Workshop-ul „Mă aude cineva?” ți se adresează ție, celui care iți dorești să înveți să te asculți, să-ți conștientizezi trăirile și să te exprimi liber.

Te-ai săturat de certurile în familie sau discuțiile în contradictoriu cu șefii sau colegii tăi? Ei bine, și ție ți se adresează aceste evenimente. Daca știi deja ce îți dorești, Aleth te vă învăța cum să formulezi corect mesajele pentru a te face cu adevărat înțeles.

Conferința și Workshopul: Mă aude cineva? sunt organizate în România prin efortul Centrului de Dezvoltare Personală AMANESER (România), în parteneriat cu Centrul ADRES (Franţa) și cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul Metodei ESPERE®.

Workshop-ul „Mă aude cineva?” abordează tematica într-o manieră dinamică şi vie, ceea ce va permite celor care nu cunosc Metoda ESPERE® să o descopere într-un timp scurt: pe lângă informațiile teoretice pe care vi le va oferi, Aleth Naquet va lucra pe cazuri concrete propuse de voi, pentru ca voi, cei care veți participa, să conștientizați și să aflați cum vă puteți rezolva problemele de comunicare cu persoane cu care nu aveți cea mai bună relație sau cu care nu reușiți să comunicați.

Câteva teme abordate:
Ce înseamnă comunicarea relațională?
Cum am putea să formulăm mesajele pentru a ne face auziți?
Cum putem reduce conflictele cu persoanele din jurul nostru (efectele nocive ale Sistemului antirelațional SAPPE)?
Ce greșesc atunci când cer ceva și nimeni nu mă ascultă?
Cum îți poți asculta emoțiile, fricile, dorințele și conflictele interioare
Cum te poți elibera de mesajele negative primite
Cum poți întreține o relație fericita

Evenimentele vor fi susţinute de Aleth Naquet, specialist şi formator în Comunicare Relaţională prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format şi iniţiat mai multe grupuri de specialişti şi a susţinut numeroase conferinţe şi workshopuri pe teme de comunicare relaţională.

A fost formată în Metoda ESPERE® de către Jacques Salomé, autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE Internaţional, al cărui preşedinte a fost până în 2009. Din 2009 este preşedinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

Participanţii la workshop vor primi o Atestare internaţională eliberată de Centrul ADRES – Franţa, în colaborare cu Centrul AmaneSer.

Centrul Amaneser este organizatorul în Romania al programului de formare în Metoda ESPERE® deschis atât specialiştilor cât şi publicului larg.

Costul workshopului este de 190 Euro, și acoperă: participarea la program, suportul de curs, traducere (română–franceză, franceză–română) pe durata întregului program şi 2 pauze de cafea.

Taxa de participare la conferinţă este de 80 lei. Se asigura traducere (română–franceză, franceză–română).

Pentru mai multe detalii şi înscrieri: Centrul AmaneSer
www.amaneser.ro
e-mail: amaneser@amaneser.ro,
Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368,
http://www.facebook.com/AlethNaquetInRomania

Dezvoltată de psihosociologul francez Jaques Salomé, Metoda ESPERE® este o pedagogie a comunicării, o metodă vie, accesibilă tuturor şi uşor de aplicat în viaţa de zi cu zi.
Scopul comunicării relaţionale este îmbunătăţirea calităţii relaţiilor interpersonale din toate domeniile vieţii.
Sensul pe care îl dă Jacques Salomé verbului “a comunica” este de “a pune în comun”. Astfel, din această perspectivă Metoda ESPERE® ne ajută să fim co-autori responsabili ai relaţiilor noastre.

Jacques Salomé este psihosociolog, formator, scriitor francez.
După numeroase experienţe în domeniu psihologiei şi al sociologiei, ajunge la o metodă personală. El creează un sistem teoretico-practic, dezvoltând concepte şi instrumente proprii. Astfel ia naştere Metoda ESPERE® (Energie Specifică Pentru o Ecologie Relatională Esenţială) .
Este autorul a peste 30 de cărţi, coautor al unor lucrări de referinţă despre comunicare şi cuplu. Cărţile sale au fost traduse în 27 de limbi, inclusiv limba română.

No comments:

Post a Comment

Comentarii