Wednesday, June 4, 2014

Mă aude cineva? - Aleth Naquet în România


Aleth Naquet în România
Formator Metoda ESPERE®, creată de Jacques Salomé

Mă aude cineva ?
Conferinţă şi Workshop de Comunicare Relaţională prin Metoda ESPERE®

Descoperă secretele ce stau la baza comunicării relaţionale şi care te vor ajuta să te simţi mai împlinit, mai liber şi mai împăcat cu tine însuţi! Aleth NAQUET vine şi anul acesta în România să susţină Conferinţa şi Workshop-ul având tema „Mă aude cineva?”

· Conferinţa: 20 iunie 2014 – 19:00-21:00 – Hotel Capital Plaza, Bucureşti
· Workshop: 21-22 iunie 2014 – 09:00-18:00 – Bucureşti

„Mă aude cineva?” DA, te aude! Şi pentru a-ţi hrăni nevoia esenţială de a fi ascultat şi de a putea transmite în mod liber mesajele, este necesar să înveţi, mai întâi, să te asculţi pe tine însuţi, pentru ca mai apoi să formulezi corect şi coerent cerinţele. Metoda ESPERE® - creată de Jacques Salomé, ne oferă exact instrumentele de care avem nevoie pentru a comunica eficient cu cei din jurul nostru și pentru a ne face auziţi şi înţeleşi.

Conferinţa şi Workshop-ul „Mă aude cineva?” ţi se adresează ţie, celui care îţi doreşti să înveţi să te asculţi, să-ţi conştientizezi trăirile şi să te exprimi liber.

Te-ai săturat de certurile în familie sau discuţiile în contradictoriu cu şefii sau colegii tăi? Ei bine, şi ţie ţi se adresează aceste evenimente. Dacă ştii deja ce îţi doreşti, Aleth te vă învăţa cum să formulezi corect mesajele pentru a te face cu adevărat înţeles.

Conferinţa şi Workshopul: Mă aude cineva? sunt organizate în România prin efortul Centrului de Dezvoltare Personală AMANESER (România), în parteneriat cu Centrul ADRES (Franţa) şi cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul Metodei ESPERE®.

Workshop-ul „Mă aude cineva?” abordează tematica într-o manieră dinamică şi vie, ceea ce va permite celor care nu cunosc Metoda ESPERE® să o descopere într-un timp scurt: pe lângă informaţiile teoretice pe care vi le va oferi, Aleth Naquet va lucra pe cazuri concrete propuse de voi, pentru ca voi, cei care veţi participa, să conştientizaţi şi să aflaţi cum vă puteţi rezolva problemele de comunicare cu persoane cu care nu aveţi cea mai bună relaţie sau cu care nu reușiți să comunicați.

Căteva teme abordate:
- Ce înseamnă comunicarea relaţională?
- Cum am putea să formulăm mesajele pentru a ne face auziţi?
- Cum putem reduce conflictele cu persoanele din jurul nostru (efectele nocive ale Sistemului antirelaţional SAPPE)?
- Ce greşesc atunci când cer ceva şi nimeni nu mă ascultă?
- Cum îţi poţi asculta emoţiile, fricile, dorinţele şi conflictele interioare
- Cum te poţi elibera de mesajele negative primite
- Cum poţi întreţine o relaţie fericită

Evenimentele vor fi susţinute de Aleth Naquet, specialist şi formator în Comunicare Relaţională prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format şi iniţiat mai multe grupuri de specialişti şi a susţinut numeroase conferinţe şi workshopuri pe teme de comunicare relaţională.
A fost formată în Metoda ESPERE® de către Jacques Salomé, autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE Internaţional, al cărui preşedinte a fost până în 2009. Din 2009 este preşedinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

Participanţii la workshop vor primi o Atestare internaţională eliberată de Centrul ADRES – Franţa, în colaborare cu Centrul AmaneSer.

Centrul Amaneser este organizatorul în Romania al programului de formare în Metoda ESPERE® deschis atât specialiştilor cât şi publicului larg.

Costul workshopului este de 190 Euro, şi acoperă: participarea la program, suportul de curs, traducere (română–franceză, franceză–română) pe durata întregului program şi 2 pauze de cafea.
Taxa de participare la conferinţă este de 80 lei. Se asigura traducere (română–franceză, franceză–română).

Pentru mai multe detalii şi înscrieri: Centrul AmaneSer
www.amaneser.ro
e-mail: amaneser@amaneser.ro,
Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368,
http://www.facebook.com/AlethNaquetInRomania

Metoda ESPERE® - Dezvoltată de psihosociologul francez Jaques Salomé, Metoda ESPERE® este o pedagogie a comunicării, o metodă vie, accesibilă tuturor şi uşor de aplicat în viaţa de zi cu zi.
Scopul comunicării relaţionale este îmbunătăţirea calităţii relaţiilor interpersonale din toate domeniile vieţii.
Sensul pe care îl dă Jacques Salomé verbului “a comunica” este de “a pune în comun”. Astfel, din această perspectivă Metoda ESPERE® ne ajută să fim co-autori responsabili ai relaţiilor noastre.

Jacques Salomé este psihosociolog, formator, scriitor francez. După numeroase experienţe în domeniu psihologiei şi al sociologiei, ajunge la o metodă personală. El creează un sistem teoretico-practic, dezvoltând concepte şi instrumente proprii. Astfel ia naştere Metoda ESPERE® (Energie Specifică Pentru o Ecologie Relatională Esenţială). Este autorul a peste 30 de cărţi, coautor al unor lucrări de referinţă despre comunicare şi cuplu. Cărţile sale au fost traduse în 27 de limbi, inclusiv limba română.

Centrul AmaneSer este de 10 ani organizatorul programului de formare în Metoda ESPERE® în România, program deschis atât specialiştilor cât şi publicului larg.
Centrul de dezvoltare personală AmaneSer este locul unde îţi poţi descoperi pasiunile şi resursele interioare, un loc în care ai voie să fii tu însuţi, unde poţi explora şi unde vei găsi sprijin pentru a-ţi schimba viaţa în direcţia pe care ţi-o doreşti.
AmaneSer aplică tehnici unice în România, eficace şi testate, accesibile oricărei persoane, adult sau copil, instrumente valoroase pentru a-ţi clădi propria fericire.

No comments:

Post a Comment

Comentarii