Tuesday, June 3, 2014

Gala Excelenţei în Muzică la Boem Club



Şcoala privată de muzică Boem Club organizează sâmbătă, 21 iunie, Gala Excelenţei în Muzică, în cadrul celui de-al optulea spectacol marca Boem Club „Muzicieni în devenire”,

În cadrul primei ediţii a Galei Excelenţei în Muzică Boem Club vor fi premiaţi cursanţii Şcolii de Muzică Boem Club care au avut rezultate remarcabile la concursurile şi festivalurile de muzică naţionale şi locale din perioada ianuarie – iunie 2014. În prima jumătate a anului 2014, aproximativ 40 de elevi ai Şcolii de Muzica Boem Club au câştigat peste 50 de premii la 11 concursuri de muzică naţionale şi locale, de pian, chitară şi canto.

Gala Excelenţei în Muzică Boem Club este primul spectacol din cadrul Concertelor „Muzicieni în devenire”, urmând apoi o suită de mini-concerte ale cursanţilor Şcolii de Muzică Boem Club. Totodată, în cadrul Galei Excelenţei în Muzică se vor acorda cursanţilor cu rezultate deosebite în 2014 şi bursele de merit Boem Club, care constau în posibilitatea aprofundării muzicii prin participarea gratuităla cursurile Şcolii de Vară Boem Cub.



„Ne bucurăm că prin muncă şi efortul susţinut al întregii echipe a Şcolii de Muzică Boem Club cursanţii noştri au reuşit să obţină în primele 6 luni ale lui 2014 peste 50 de premii la concursuri de muzică importante, acest fapt confirmând încă o dată calitatea lecţiilor de muzică pe care le derulăm prin intermediul programelor noastre educaţionale. Îi încurajăm pe toţi cei care doresc să înveţe să cânte din voce sau la un instrument să îşi urmeze visul, indiferent de vârstă, iar pe cei care deja urmează această cale şi care prin muncă şi talent au obţinut rezultate excepţionale, îi premiem şi îi susţinem încă din 2010 să îşi continue drumul în muzică, prin acordarea Burselor de Merit Boem Club”, a declarat Claudia Atanasoae, Director Boem Club.

Aproximativ 100 de cursanţi de nivel începător, intermediar şi avansat ai Şcolii de Muzică Boem Club şi 25 de profesori şi invitaţi speciali vor cânta la pian, chitară, vioară, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, oboi, block flute, flaut sau cu vocea. Interpreţii care vor concerta au vârste cuprinse între 3 şi 60 de ani, întrucât Şcoala de Muzică Boem Club oferă lecţii de muzică pentru orice vârstă şi orice nivel. Experienţa muzicală a cursanţilor pleacă de la 6 luni şi ajunge, în cazul unora dintre ei, la câţiva ani, toţi având în comun pasiunea şi dragostea pentru muzică.

Repertoriul concertului va cuprinde în afara momentelor solo, momente de muzică de cameră, duete pentru vioara şi pian, pentru chitară, voce şi chitară, piese de pian la patru mâini, iar ritmurile vor trece de la muzică clasică, la blues, rock, latino, dance, R & B.

La concerte vor participa aproximativ 500 de persoane din mediul de business din Bucureşti, antreprenori şi manageri, persoane cu profesii liberale, jurnalişti, invitaţi speciali din diferite domenii, impresari din domeniul muzical şi personalităţi muzicale care vor cânta alautri de cursantii Şcolii de Muzică Boem Club.


Concertele „Muzicieni în devenire” reprezintă încheierea unui an şcolar de succes şi începutul Şcolii de Vară Boem Club. Şcoala de Muzică Boem Club va avea porţile deschise şi pe durata verii, derulând Programul Şcolii de Vară Boem Club (22 Iunie – 15 Septembrie 2014) – programul ideal pentru petrecerea timpului liber într-un mod creativ, pentru toţi pasionaţii de muzică.

B24Kids - Gazeta culturală a copiilor este partener media al Concertului "Muzicieni în devenire": Agenţia de presă AGERPRES, Radio Itsy Bitsy, Agenţia de presă AMOS NEWS, Senso TV, Ziarul Bursa, PRWave, Şapte Seri, Cotidianul Ultima Oră, Revista Finanţe şi Afaceri, Ziua News, www.ziare.com, www.nineoclock.ro, www.suntparinte.ro, www.copilul.ro, www.clopotel.ro, www.copiisimamici.ro, www.macmackids.ro, www.orasulm.eu, www.bestmusic.ro, www.mamicamea.ro, www.melc-codobelc.ro, www.gokid.ro, www.autentici.ro

Partenerii Concertului "Muzicieni in devenire" sunt: Reţeaua Privaăa de Sănătate Regina Maria, Tymbark, Creative PR, Bella Rosa, Ambasad'or Play, Music and More, Gymboland, PitiClic, IT Bridge Consulting, Sacoşe.com, Squashmania.ro.

Şcoala de Muzică Boem Club a fost înfiinţată în anul 2009, din dorinţa de a oferi tuturor iubitorilor şi amatorilor de muzică din Bucureşti posibilitatea de a învăţa să cânte la un instrument preferat sau cu vocea.

Şcoala de Muzica Boem Club este în prezent cea mai mare şcoală privată de muzică din România, oferind în limba română sau în limba engleză, lecţii de muzică individuale sau de grup, la pian, chitară, vioară, violoncel, percuţie, saxofon, clarinet, block flute, oboi, flaut şi canto, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

În prezent, Boem Club are trei sedii, în trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanţi, zona Piaţa Alba Iulia - B-dul Decebal şi zona Răzoare) şi dispune de o echipă tânără, formată din aproximativ 25 de profesori, toţi absolvenţi de Conservator, buni pedagogi şi profesionisti, dedicaţi meseriei lor şi deschişi către toate genurile muzicale. 

No comments:

Post a Comment

Comentarii