Tuesday, April 29, 2014

Mergem la ateliere la Fundaţia Calea Victoriei

La Fundaţia Calea Victoriei încep noi serii de ateliere pentru copii. La două dintre aceste ateliere ne-am înscris şi le vom încerca şi noi.


Astfel, în 10 mai ia startul un Atelier de arta actorului pentru copii - pentru 7-12 ani, cu actriţa Smaranda Caragea, un curs de 5 ateliere săptămânale, ce-şi propune să ajute copiii să se exprime în mod natural. Dezvoltarea imaginaţiei artistice, îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare, controlul emoţiilor... sunt doar câteva dintre obiectivele cursului. Mai multe detalii despre atelier şi modalităţi de înscriere puteţi găsi pe site-ul organizatorilor aici


- Primii paşi în artă: Atelier de pictură pentru copii - pentru grupa de vârstă de 4-6 ani, cu Petruţa Băniţă, curs de 5 ateliere săptămânale care începe tot în 10 mai şi care îşi propune să îi familiarizeze pe copii cu tehnici de desen şi pictură, precum şi alte tehnici plastice - colaj, modelaj etc. Deşi a depăşit un pic limita de vârstă, Ilinca mea se va simţi minunat să parcurgă "programa" propusă de Petruţa. Mai multe detalii despre atelier şi modalităţi de înscriere puteţi găsi şi voi pe site-ul organizatorilor aici.


- Roxana mea în schimb va compune poveşti. Oricum face asta, scrie compuneri pentru şcoală, inventează cadrele în care se desfăşoară joaca cu sora ei etc. Dar acum va avea ocazia să inventeze poveşti... într-un cadru organizat: la Atelier de Scriere creativă şi inventat poveşti - pentru grupa de vârstă 8-12 ani, cu Ana Maria Ciobanu. Cursul de 5 ateliere săptămânale care începe pe 10 mai porneşte de la lumea poveştilor, trece prin noţiuni de compoziţie, personaje, îi familiarizează pe copii cu vocea povestitorului. Mai multe detalii despre atelier şi modalităţi de a vă înscrie, ca să fiţi colegi cu fii-mea, găsiţi pe site-ul organizatorilor atelierului aici.


Începând din 16 mai 2014, puteţi merge la Atelier de pictură în acuarelă pentru copii - pentru grupa de vârstă 7-12 ani. Este un curs de 4 ateliere săptămânale, susţinut de Ioana Stanca, în cadrul căruia căruia copiii vor învăţa care sunt diferenţele dintre pictura în acuarelă pe uscat şi pictura pe un suport umed, şi îşi vor exersa imaginaţia şi îndemânarea. Detalii găsiţi aici.


Iluzionişti, magicieni, trucuri, baghete şi iepuraşi albi - sau doar câteva dintre toate acestea puteţi găsi la Atelierul de magie pentru copii - pentru grupa de vârstă 7-12 ani, care începe în 17 mai. Coordonat de Marius Drăguş, cursul îşi propune ca, în decurs de 4 ateliere, să-i deprindă pe copii cu trucuri renumite de magie. Detalii puteţi găsi aici.

No comments:

Post a Comment

Comentarii