Friday, April 4, 2014

Zurli în căsuţă nouă... online

Întreg Universul ZURLI se mută de duminică 6 aprilie, în casa fiecărui prieten ZURLI. Copiii şi părinţii vor putea să se întâlnească cu personajele iubite, să asculte cântecele preferate sau să joace jocurile cu care i-a obişnuit ZURLI, chiar de pe canapeaua din sufragerie - anunţă un comunicat transmis de Zurli. Potrivit aceluiaşi comunicat:

Noul site www.zurli.ro este gata de lansare! Site-ul este gândit, ca tot conceptul ZURLI, drept un spaţiu al părinţilor şi copiilor, un loc în care cei mici găsesc cântec, joc, veselie, culoare, iar cei mari redevin copii şi se joacă din nou alături de copilul lor.

Nou site ZURLI este:
- locul unde copiii găsesc toate cântecele şi jocurile Zurli. Le pot învăţa şi apoi exersa cu familia
- locul unde părinţii pot găsi inspiraţie pentru toate lucrurile minunate pe care le pot face cu copiii lor în timpul liber, dar şi informaţii de interes pentru ei - de la experienţe ale altor părinţi, până la locuri unde pot petrece vacanţe de vis cu familia.
- spaţiul de întâlnire cu personajele din Gaşca Zurli: Fetiţa Zurli ţine un jurnal în care notează toate întâmplările prin care trece, Truli ştie totul despre lumea care ne înconjoară, Clopoţel ne pune la încercare inteligenţa cu fel de fel de ghicitori, Zdrăngănel ne învaţă mişcări de dans, iar Tanti Prezentatoarea povesteşte cu părinţi celebri despre ce înseamnă să fii părinte şi ne învaţă pe toţi jocuri noi.

Este un spaţiu al prieteniei, unde cei care ne vizitează nu doar că vor cunoaşte mai bine simpaticele personaje ZURLI, ci vor afla şi care ne sunt prietenii şi îşi vor putea face şi ei prieteni noi. Este un spaţiu deschis pentru interacţiune, unde prietenii noştri pot intra în legătură directă cu noi. Ne vom juca împreună, vom cânta, vom dansa şi ne vom întrece în cele mai haioase concursuri.

Tot pe www.zurli.ro se vor găsi şi informaţii despre toate evenimentele marca ZURLI şi despre produsele noastre.

No comments:

Post a Comment

Comentarii