Wednesday, April 30, 2014

La ceai cu mămici, părinţi şi bunici


GoBig, organizatorii întâlnirilor La ceai cu mămici, ne-au transmis informaţiile referitoare la următoarea întâlnire. Iată-le mai jos pentru dvs.:

"Şi pe tine tot aşa te-am crescut şi vezi ce bine ai ajuns" - îi auzim pe unii bunici spunând tinerilor părinţi.

Bucuriile şi provocările unui părinte sunt aproximativ aceleaşi peste tot în lume. Deosebirea este că în România, bunicii se implică mai activ în viaţa copiilor şi a nepoţilor, ceea ce necesită stabilirea unor limite clare şi confortabile pentru ambele generaţii.

Aşadar, împreună cu partenerii noştri de la SuntParinte.ro vă aşteptăm pe 9 mai, începând cu ora 11.00, la Elefănţelul curios, să discutăm în cadrul "Atelierului pentru părinţi şi bunici" despre diferenţele de opinie între părinţi şi bunici în ceea ce priveşte: 
- educaţia 
- ce jucării cumpărăm copilului
- unde petrecem sărbătorile
- ce şi cât mănâncă copilul
dar şi despre tipuri de bunici şi stiluri de parenting.

Atelierul pentru părinţi şi bunici va fi susţinut de către Delia Lungu, psiholog SuntParinte.ro care se implică în coordonarea părţii de conţinut a site-ului SuntParinte.ro şi în realizarea de ateliere pentru părinţi.

"Mulţi oameni trăiesc viaţa pe care şi-a dorit-o mama lor sau cea pe care şi-a dorit-o soţul lor, iar prin atelierul de parenting pe care-l organizăm ne dorim ca fiecare participant să fie măcar cu un pas mai aproape de viaţa pe care şi-o doresc" - spune Delia Lungu.

Încurajăm cu mare drag şi participarea bunicilor în număr cât mai mare, de aceea avem o surpriză pentru voi: orice bunică/bunic ce va însoţi mămica la acest atelier va beneficia de o reducere de 10 lei la plata biletului.

În rest, totul rămâne aşa cum v-am obişnuit: 
- candy bar delicios organizat de Mrs. B. Funky bakery, Creative Cakepops Ro
- flori înmiresmate de la Miresme Colorate
- fotografii realizate de Diana Damalan Photography 
şi multe multe informaţii.

No comments:

Post a Comment

Comentarii