Monday, April 7, 2014

Micile Vedete la Premieră


Şcoala de film şi televiziune pentru copii "Micile Vedete" a avut săptămâna trecută premiera filmelor realizate. În calitate de parteneri media la eveniment, selectăm mai jos din comunicatul transmis de organizatori:

Cu ocazia celei de-a VIII-a ediţii a Premierei Filmelor pentru Copii „Micile Vedete”, care a avut loc pe data de 3 aprilie 2014, în incinta Cinematografului Movieplex, din Plaza România, invitaţii au avut ocazia să se alăture Micilor Vedete în investigarea dispariţiei Maşinii de făcut teme, într-o aventură plină de mister şi de necunoscut. Ultima promoţie de absolvenţi ai cursurilor de film şi televiziune pentru copii s-a transformat într-o echipă de detectivi curajoşi şi determinaţi, ce au mers până în pânzele albe pentru a afla secretul ascuns în spatele controversatei maşinării.

Şcoala de Film şi Televiziune pentru Copii „Micile Vedete” a continuat să scrie istorie în lumea filmului pentru copii, prin lansarea a două noi scurt metraje pe teme educative, care i-au avut ca protagonişti pe înşişi cursanţii Şcolii, nerăbdători să arate tuturor ce au învăţat. „Maşina de făcut teme” a prezentat misterioasa dispariţie a ingenioasei invenţii, un dispozitiv magic dorit în secret de toţii copiii, pe urmele căruia inspiratul Detectiv a pornit însoţit de micii inventatori ai genialei maşinării.

Acţiunea celui de-al doilea scurt metraj, „Micile Vedete la petrecerea de Halloween”, este plasată în noaptea cea mai de groază a anului. Deodată, devine de neînţeles pentru Micile Vedete cum mâncarea începe să dispară de pe masă, iar acesta este doar începutul. Costumele surprinzătoare şi decorul spectaculos, specific sărbătorii de Halloween, au adus un plus de savoare poveştii pline de suspans spre deliciul publicului din sală.

Cei 450 de invitaţi au avut prilejul să afle deznodământul neaşteptat al celor mai recente aventuri trăite de Micile Vedete, iar la finalul proiecţiei s-au destins în atmosfera festivă a cocktailului şi petrecerii pentru copii, animate de prezenţa unor personaje de poveste.

Evenimentul a fost susţinut de partenerii educaţionali: Primăria Sectorului 1, Primăria Sectorului 6 şi Liceul Teoretic „Jean Monnet”, partenerii strategici: Cinematograful Movieplex, Plaza România, Gorna Bania şi Castel Film, partenerii Rommac, Diverta, Apidava, Aquila, Zewa, Rausch, Tymbark, Paula Pudding-Dr. Oetker, Vedda, Top Production, Radar Group, Zoomserie, The Plot, Party Staff, Cora, Bun şi Tot, Fun4All, Bucătăraşul cel Dibaci, Rose-Mary şi partenerii media Draga mea pentru copii, Bebelu, Radio România 3Net, Ziarul Oval, România Liberă, literaturacopii.ro, Ziarul Ring, Observator Cultural, Melc Codobelc, 121.ro, UrbanKid.ro, Știri pentru copii, GoKID.ro, Qbebe, B24Kids, suntparinte.ro.

Şcoala „Micile Vedete” este prima Şcoală de Film şi Televiziune pentru Copii din România, care se adresează exclusiv copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani, oferind cursuri axate pe 3 discipline: tehnică de filmare, interpretare şi dicţie, indispensabile unor viitori profesionişti în film şi televiziune. La aproape 4 ani de la înfiinţare, Şcoala „Micile Vedete” se mândreşte cu un portofoliu de 17 filme de scurt metraj pentru copii, pe teme educative, cu sute de copii instruiţi şi peste 30 de apariţii ale Micilor Vedete în spoturi publicitare şi sociale şi filme de lung metraj.






No comments:

Post a Comment

Comentarii