Wednesday, May 29, 2019

Balul Britanic, la a opta ediție



Foarte aproape de Ziua Educației, International House Bucharest și English Kids Academy organizează pentru al optulea an la rând evenimentul educațional Balul Britanic. Evenimentul va avea loc pe 9 iunie 2019, în grădina Hotel Caro din București.

Cu o tradiție deja renumită printre evenimentele cu miză profundă pentru educația și viitorul copiilor din România, Balul Britanic va beneficia și în acest an de spriijinul Ambasadei Marii Britanii la București și de atenția Casei Regale a Marii Britanii. Balul Britanic este organizat cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

„Este modul nostru autentic de a închide anul școlar, de a ne bucura de reușitele elevilor și de a face încă un pas înainte în ceea ce privește educația copiilor noștri.”, a declarat Mihai Laurentiu Gânj, Președinte English Kids Academy. „An de an înregistrăm rezultate remarcabile în activitatea pe care o desfășurăm, iar asta se datorează numai și numai copiilor. Efortul lor și dorința de a performa răsplătesc toate eforturile noastre și ne fac să ne uităm cu speranță către viitor.”

Dans, costume de epocă și multă distracție

Cu mic și cu mare, copii, părinți și bunici, se vor bucura împreună, la sfârșit de an școlar, în cadrul Balului Britanic, de un eveniment de poveste cu prinți, prințese, magie și multă bună dispoziție. Balul Britanic oferă un program cultural complex, incluzând reprezentațiile artistice ale copiilor prezenți la eveniment, dar și pe cele ale unor artiști cunoscuți. În cadrul evenimentului vor fi premiați elevii English Kids Academy din clasele II – XII şi elevii participanți la concursul de engleză Fonix. Aceștia vor purta purta costume de epocă, bucurându-se de premii, concerte şi multe surprize.

Suținem cauzele caritabile

De asemenea, ca în fiecare an, în aceeași zi vor fi strânse fonduri care vor fi donate unor importante cauze caritabile. Principalele teme și cauze caritabile susținute de-a lungul anului prin donațiile strânse cu ocazia Balului Britanic:

2013: copiii au fost încurajați să conștientizeze importanța responsabilității sociale, a salvării planetei și a mediului înconjurător; în 2013, Balul a sprijinit Asociația copii în dificultate;

2014: i-am îndemnat pe copii să gândească și să acționeze în sensul întrebării: Cum să facem o lume mai bună? Am oferit ajutor bătrânilor aflați dificultate și de care au grijă în acest moment oamenii de la Fundația CASA PÂINII.

2015: le-am propus copiilor să se gândească la viitor, la viitorul lor și al altor copii. Cauza caritabilă s-a îndreptat spre SOS Satele Copiilor. Colaborarea cu SOS Satele Copiilor este una care a început cu mulți ani în urma prin organizarea unor cursuri pentru copiii din SOS care se pregateau să iasă din comunitate și să își ia viața în piept.

2016, 2017 si 2018: am învățat despre acceptarea diferențelor dintre oameni și formarea respectului reciproc. Sumele strânse prin taxa de participare au fost direcționată către Centrul Steluțelor – Asociația M.A.M.E.


International House este prezentă pe piața din România de 15 ani. De anul acesta, International House București a lansat centrul CELTA de formare a profesorilor, alăturându-se astfel unui grup de elită format din peste 300 de centre aflate în parteneriat cu Cambridge Assessment English în 70 de ţări din lume, şi devenind unul dintre cele 58 de Centre CELTA de Formare Profesională pe care International House World Organisation (IHWO) le are la nivel global şi unde 4000 de profesori urmează cursul CELTA în fiecare an.

English Kids Academy este divizia International House specializata în predarea limbii engleze pentru copii. English Kids Academy, prin International House Bucharest, este singurul centru acreditat de pregătire a profesorilor în predarea limbii engleze pentru copii și adolescenți, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge.

1 comment:

  1. După ce ați citit veți fi de acord cu faptul că această informație este foarte bună pentru a vă împărtăși aici cu voi, cred că voința sa îi va inspira și pe alții, deoarece am găsit fericirea și bucuria în căsnicia mea astăzi, sunt un martor viu că lucrează pentru mine , soțul meu se întoarce acasă după 2 ani de divorț, aproape de necrezut, dar miraculos.
    Numele meu este Anders Maria, din Buenos Aires - Argentina, sunt medic Doctor în Profesie. În urmă cu câteva săptămâni am citit comentarii similare despre o relație de consiliere postată de Blogg despre o doamnă americană numită Theresa, ea a mărturisit că ea a restaurat adevărata iubire și încredere în căsătoria ei ruptă, a spus doctorul Oduduwa care la ajutat să se împace cu soțul după câteva luni de separare. Am fost atât de norocoasă să citesc acel comentator și am copiat adresa personală de contact Dr. Oduduwa pentru a comunica cu el personal pentru ajutor de urgență pentru a aduce înapoi domiciliul meu fost soț (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}
    Săptămâna trecută, luni dimineață, trimit un mesaj de poștă electronică pentru a comunica cu același Dr. Oduduwa pentru ajutor.
    Acum două luni am avut o luptă imensă cu soțul meu, Anders, a privit direct în ochii mei; a spus că căsnicia noastră sa terminat, el a spus că a fost terminat cu căsnicia noastră, mi-a luat fiul Felix și ne-a călătorit din țară, trăind în Canada cu o altă femeie, de atunci am încercat să sun și să trimit mesaje el prin telefoane, medii sociale și e-mail, dar mi-a blocat complet linia de a nu ajunge la el și fiul nostru Felix a fost cu el și nu am putut auzi vocea fiilor mei, această durere am trecut prin toată viața mea până în ziua în care am întâlnit Marea Dr.Oduduwa Dragoste de vraja, am fost atat de frustrat si am avut nevoie de ajutor pentru a ajunge cel putin sa vorbesc cu fiul nostru Felix, am citit sa-mi cer scuze chiar si cand amindoi stiu ca ma nedreptat, mi-a luat fiul departe de mine de peste 7 luni fără cuvinte nici o scrisoare. această situație ma ucis zilnic am fost deprimat și am nevoie disperată de ajutor urgent și soluție pentru a rezolva această problemă așa că am contacta adresa de e-mail a Dr.Oduduwa ca eu cred că el poate fi doar speranța să mă ajute să-mi aducă înapoi soțul meu acasă cu fiul meu Felix . Cu toate acestea, Dr. Oduduwa ma asigurat că mă poate ajuta să-mi întorc soțul și copilul înapoi acasă în 7 zile de rugăciuni de rugăciune, am fost șocat și am încercat, urmând cu atenție instrucțiunile pas cu pas. Două zile după ce Dr.oduduwa a spus că a terminat cu mândrie puterile de ortografie în aer la Templul Soluției, toate acestea au fost făcute de el în totalitate, nu am făcut nimic doar să furnizez elementele necesare. În aceeași noapte, soțul meu Anders ma chemat la telefon pentru a-mi cer scuze, era foarte plin de vorbă cu mine frumos, se simțea foarte rău pentru tot ce a făcut pentru a mă răni. Anders se întoarce acasă cu Felix. Sunt atât de fericit astăzi că am familia mea restaurată și soțul meu și ne iubim mai mult decât oricând. Voi fi pentru totdeauna apreciat și recunoscător pentru Oduduwa. Promit să împărtășesc mărturia mărturie bună prietenilor și tuturor celor de aici din lume.
    Oduduwa mi-a spus de asemenea că a dăruit puteri pentru rezolvarea următoarelor provocări ale vieții;
     * Dragoste Spells Win-Back Ex iubitor
    * Succes și promovare inel Talisman * inel de farmec norocos.
    * secții - HOOK DE PROTECȚIE
    * Rădăcini tradiționale și Herbals pentru a vindeca bolile, Cure pentru a cancerului
      Boala, vindeca HIV, hipertensiune arterială.
    * magia fertilității
    * LUCRĂRI NUMERICE LOTERE
    * INCHIRIERE INCHEIATĂ PENTRU CÂȘTIGAREA - GAME etc.
    Ești foarte norocos să citești mărturia mea bună nouă aici astăzi, lucrează pentru mine. Cred că va funcționa și pentru tine.
    WhatsApp: +79268011965

    ReplyDelete

Comentarii